28 Nisan 2009

AYANOĞLU SPORTİF FAALİYETLERE DESTEK VERDİ

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1463_maxi.jpg

Mardin Kulüpler Arası düzenlenen Folklor yarışmasında Mardin Belediye Spor Kulübü, Mafsa Gençlik Spor Kulübü ve Mardin Artuklu Gençlik Spor Kulübü arasında düzenlenen folklor yarışmasında Mardin Belediye Spor Kulübü yıldızlar ve gençler dalında birinci oldu. Sahne düzenlemede ise Mardin Spor Kulübü büyükler dalında birinci oldu.

Başkan Ayanoğlu Başarılarından dolayı Birinci olan Öğrencileri tebrik ederek “ilimizin kültürünü daha iyi yerlere getirilmesi temennisinde emeği geçen folklorcuları tebrik ediyorum. 9–10 Mayıs tarihleri arasında Diyarbakır’da gerçekleştirilecek bölge şampiyonluğuna katılacak olan Mardin Belediye spor kulübünden iyi bir derece bekliyorum. Belediye olarak gerek folklor gerek spor dallarına belediye bütçesinin el verdiği ölçüde her zaman destek vereceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

www.habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum