13 Nisan 2009

Başkan'dan Mardin Halkına Teşekkür Ziyareti

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, göreve başlaması ile makamında kabul ettiği teşekkür ziyaretleri ile birlikte sık sık esnaf ve halkı ziyaret ederek kendilerine teşekkür etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeayan1.jpg
Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, göreve başlaması ile makamında kabul ettiği teşekkür ziyaretleri ile birlikte sık sık esnaf ve halkı ziyaret ederek kendilerine teşekkür etti.

Başkan Ayanoğlu, birim müdürleriyle beraber Latifiye Mahallesinden, eski Hükümet Konağına kadar gezerek mahallelerdeki sorunları yerinde tespit edip giderilmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

Fırsat buldukça esnaf dükkânlarına uğrayan ve yollarda gördüğü vatandaşlarla görüşen Başkan Ayanoğlu, "Oturarak halkın nabzını tutmak, onların sorunlarına ortak olmak, acı ve sevinçlerini bilmek ve birlikte yaşamak mümkün olmuyor. Ben ve çalışma arkadaşlarım göreve geldiğimiz günden bu güne fırsat buldukça sık sık halkımızın içine karışıp onlarla zaman geçiriyorum. Onlardan aldığımız enerji ile, daha emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz" dedi.

29 Mart seçimlerden önce açıkladığı Seçim Beyannamesinde ifade ettiği gibi yerinde oturmayacaklarını dikkat çeken Ayanoğlu, halkın arasına karışarak şehir merkezindeki bütün eksiklikleri tespit edip giderecekleri sözünü verdi.

Başkan Ayanoğlu, turizm kenti olan Mardin’i hak ettiği seviyeye ulaşması için gerek temizlik bakımından gerekse kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapacakları çalışmalar hakkında halka bilgiler vererek temizlik konusunda daha hasas olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Ayrıca ilimizdeki en büyük sorun haline gelen ve 1951 yılından beri değiştirilemeyen altyapımızın değiştirilmesi için yüklenici firmanın hazırlayacağı projeden sonra ihaleye çıkıp tarihi kentin alt yapısını tamamen değiştireceğiz dedi.

Başkan Ayanoğlu’nun kendilerini ziyaret ederek ve sorunlarını dinlemesi üzerine bu durumdan memnun olduklarını söyleyen Mardin Halkı ise, Ayanoğlu’na kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. Ayanoğlu konuşmasını; “Sizlerle birlikte bütün sorunları aşacağız, .belediyeyi halk ile birlikte yöneteceğiz. Mardin’i sizlerle birlikte yöneteceğim halk ile araya duvar örmeyeceğim; halkın içinde olacağım.”diyerek sözlerine devam etti.

Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum