27 Nisan 2009

MARDİNSPOR ADIYAMANSPOR’DAN BİR PUANLA DÖNDÜ

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1458_maxi.JPG
Tff. 2. ligi 5 Klasman grubunda mücadele eden Mardinspor deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaştığı mücadeleden 1 puanla dönerek düşme hattından bir adım öne ilerledi.

Mardinspor deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaştı. Mardinspor Teknik Direktörü “Elik” deplasmanda oynadığımız Adıyamanspor takımı ile iyi mücadele ettik. 1 puanla dönmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Düşme hattında şu anda 5 takım bulunuyor. Mardinspor takımı adıyamanspor’dan aldığı 1 puanla düşme hattında biraz olsun uzaklaştı. “Elik” Mardinspor Takımı 11 Haftadır yenilmiyor dedi. Mardinspor Teknik Direktörü “Şekip Elik” Mardinspor takımı ne kadar güçlü bir takım olduğunu kanıtlıyor, ligin başından beri para sıkıntısı yaşayan takım Mardinspor ligde gösterdiği mücadelelerden puan ve puanlarla ayrıldı. “Elik” takımımı ben kutluyorum. Elik, bu hafta Ş. Belediyespor deplasmanına gidiyoruz umarım bu maçtan da puanlarla ayrılırız diye şeklinde konuştu.
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum