6 Nisan 2009

Demirel Göreve Başladı

Mardin’in Derik ilçesinde seçimleri kazanan DTP'li Çağlar Demirel, İlçe seçim kulundan mazbatasını alarak göreve başladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifederikiy.jpg
Derik'te 29 Mart Yerel seçimlerde oy kullanan 8055 seçmenden 6.143'nün oyunu alarak ipi göğüslemeyi başaran DTP 'li Belediye Başkanı Çağlar Demirel, partililerinin sevgi gösterileri altında makamına oturdu.

Yeni başkan Çağlar Demirel ile belediye meclis üyeleri, DTP İl Başkanı Hilmi Öncü ve beraberindeki partililerle birlikte toplu olarak ilçe seçim kurulu’na giderek mazbatalarını aldılar.

İlçe Seçim kurulundan çıkan Demirel, davul –zurna eşliğinde karşılandı. Demirel, belediye binasının önünde toplanan kalabalığı selamladıktan sonra bir konuşma yaptı. 29 Mart yerel seçimlerinde halkın hür iradesinin sandığa yansıdığını anlatan Demirel, "Derik halkının gösterdiği başarı taktire şayandır. Bu seçimde de görüldü ki barış ve demokrasi galip geldi. Bu ilçeyi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için hepimiz birlikte hareket ederek el birliği ile çalışacağız. Asıl büyük projemiz ise Demokratik Toplum Partimizin temel felsefesi olan barış ve kardeşlik politikasını hayata geçirmektir. Bu konuda halktan büyük destek aldık." dedi.

Derik seninle gurur duyuyor, en büyük başkan bizim başkan" şeklinde atılan sloganlar eşliğinde makamına geçen yeni başkan Çağlar Demirel, tebrikleri kabul ederken Derik tarihinin de ikinci bayan başkanı olma ünvanıyla göreve başlamış oldu.
Emrullah Karakaş-Derik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum