16 Nisan 2009

Derik'te de Turizm Etkinlikleri düzenlendi

Turizm Haftası, Mardin'in Derik ilçesinde de törenlerle kutlandı.
http://resimler.haberler.com/haber/827/turizm-haftasi-derik-te-de-torenlerle-kutlandi_o.jpg
Turizm Haftası, Mardin'in Derik ilçesinde de törenlerle kutlandı.
Derik Aydın Ayaydın Öğretmenevi'ndeki törene Kaymakam Tarkan Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Taner Özdemir, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Önel, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Barbaros İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Serpil Öner günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Barbaros İlköğretim Okulu öğrencilerinin oynadığı "turist karşılama ve gönüllü rehber" skeci salonu dolduranlar tarafından çok beğenildi. Törende Barbaros İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hanifi Gökçe tarafından hazırlanan slayt gösterisi ve kısa film izletildi.

Tören, Turizm Haftası konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Tarkan Keskin'in ödül vermesiyle sona erdi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum