5 Nisan 2009

Enver Sağlam Mazbatasını Aldı

29 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Yeşilli ilçesinde ikinci kez başkanlığı kazanan AK Parti Yeşilli ilçe belediye başkanı Enver Sağlam Mazbatasını aldı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeesaglam2.jpg
29 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Yeşilli ilçesinde ikinci kez başkanlığı kazanan AK Parti Yeşilli ilçe belediye başkanı Enver Sağlam Mazbatasını aldı. Yeşilli ilçesinden gelen yüzlerce partilinin sevgi gösterisi altında Yüksek Seçim kurumundan mazbatasını alan Enver Sağlam, Yeşili ilçesini Yeşil vadiye dönüştürmek için kolları sıvadıklarını söyledi. Yeşilli halkının kendisine verdiği teveccühten dolayı teşekkür eden başkan Sağlam” Hizmette kaldığımız yerden devam edeceğiz. Alt yapı ve çevre düzenlemesini bitireceğiz. Park ve bahçeler yapacağız. Gençlerimizin dinleneceği spor kompleksleri, oyun sahaları, piknik alanları yapacağız. Bizim için en önemlisi Yeşil vadi projesini hayata geçirmektir. Yeşilliği ve dünyaca meşhur kirazını dünyaya tanıtmak için uluslar arası festivaller düzenleyeceğiz. Vatandaşlar dinlenmek için her yerden akın9 akın ilçemize gelecektir. Yeşilli ilçesinde hizmetler devam edecek. Bunun için Yeşilli halkının desteğini bekliyorum. Kısa zamanda Yeşilli Güneydoğu’nun yıldızı haline gelecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. 5 yılda Yeşilli ilçesinde yaptığımız hizmetler ortadadır. Bu hizmetleri kimsenin inkâr etmeye hakkı yoktur. Durmak yok yola devam sloganı ile bugünden itibaren hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.”dedi 29 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Yeşilli ilçesinde Anavatan partisi adayı Hayrettin Demir ile yarışan Enver Sağlam en yakın rakibine 150 oy fark atarak Yeşilli ilçesinde AK Parti’den ikinci kez başkan seçildi.
Şeyhmus Edis
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum