21 Nisan 2009

Kızıltepe Belediyespor Şampiyon Oldu

Mardin 1. Amatör kümede Kızıltepe Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifebeldd.jpg
Kızıltepe Belediyespor Şampiyon Oldu
Mardin 1. Amatör Kümede bir diğer Kızıltepe takımı olan Eğitimspor ile karşılaşan Kızıltepe Belediyespor, rakibine 1-0 mağlup olmasına karşın şampiyonluğunu ilan etti.
Kızıltepe Şehir Stadında oynanan müsabakaya ilgi büyüktü.
Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği müsabakaya iki takım arasındaki averajın verdiği avantaj ile oyunu kendi yarı alanında kabul eden taraf Belediyespor idi. Rakip Eğitimspor’
un etkili oyunu karşısında zaman zaman zor anlar yaşamış olsa da ilk yarı istediği skor ile kapatmayı başaran Belediyespor maçın ikinci yarısında rakibi karşısında varlık gösteremedi. Maçın ikinci yarısında yükselen tansiyon ve kaybedilecek olası şampiyonluğun getirdiği gerginlik Eğitimsporlu futbolculara yansıyınca sarı kartlar da havada uçuşmaya başladı. 80. dakikada Tecrübeli futbolcu Rakan’ın kullandığı serbest vuruşu ceza alanı içerisinde karşılayan futbolcunun Belediyesporlular tarafından yere düşürülmesiyle hakem Eğitimspor leyhie penaltı verdi. Kullanılan penaltı ile maçta 1-0 öne geçen Eğitimspor, maçın geriye kalan bölümlerinde farkı ikiye çıkaracak sonucu bulamaması üzerine hakem tarafından 7 dakika uzatılan maç Eğitimspor’un 1-0 lık galibiyeti ile tamamlanmış olmasına karşın iki takım arasındaki puan eşitliğine karşın ikili averajla Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti.
İlçe kaymakamının da aralarında bulunduğu kalabalık bir protokol grubu tarafından heyecanla izlenen maçın ardından Belediyespor taraftarları, kazanılan şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşamaları dikkat çekti.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/4/201123beld.JPG
Mardin 1. Amatör kümede şampiyonluğunu ilan eden Kızıltepe Belediyespor yeri ve tarihi daha sonra federasyon tarafından belirlenecek olan yükselme grubu müsabakalarına hazırlıklarını ilçede yapacağı bir hazırlık kampı ile maçlara iddialı hazırlanacağı öğrenildi.
Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum