17 Nisan 2009

Kızıltepe'de Köydes seçimi

Kızıltepe'de Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri, Köy muhtarları ve il genel meclisi üyelerinin katılımıyla yapıldı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifekoy.jpg
Seçimlere büyük ilgi gösteren delegeler, kendilerini temsil edecek adayları oylarıyla tespit etti.
Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi'nin toplantı salonunda yapılan ve ilçe Kaymakamlığı k bünyesinde hizmetlerini sürdüren Köydes birlik üyeliği seçimlerine ilgi oldukça yoğundu.

İki İl Mecli üyesi iki de muhtar olmak üzere toplam 4 üyenin seçileceği seçimlere katılan adayların çokluğu dikkat çekti.

Sabah saatlerinde başlayan ve yaklaşık 200 kişinin katılımıyla başlayan seçim toplantısında adaylar, seçim anına kadar kulis çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Osman Tunç, Köydes projesi kapsamında geride kalan dönem içerisinde görevde bulunan üyelere yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, “Dönem içerisinde Kızıltepe'de bir çok hayırlı hizmetin vatandaşa yansıdığını hepimiz biliyoruz. Bugün seçimlerini gerçekleştirdiğimiz seçimlerde yeni seçilecek olan arkadaşlarımızın da yapılacak hizmetlere katkıda bulunmak yönündeki heyecanlarını buradan gözlemleyebiliyorum. İnanıyorum ki yeni dönemde de aynı nizam içerisinde başarılı hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Ben şimdiden seçilecek arkadaşlarımızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kızıltepe Kaymakamı Osman Tunç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ramazan Uygar, Özel İdare Köydes Mali işler müdürü Metin Bayraktar’dan oluşan divan kurulu üyelerinin gözetiminde gerçekleşen seçimler sonucunda yeni dönem için yapılan seçimlerde; AK Partili İl Encümen Orhan Çeçen, DTP’li il Encümeni Rıdvan Tarhan, Muhtarlar Muhyettin Yalçınkaya ile Abdurrahman Saruhan seçilmeyi başardılar.

Kadir ÜRÜNDÜ
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum