10 Nisan 2009

Mardinli öğrenciler Gümüş ve Bronz Madalya kazandı

Türkiye genelinde düzenlenen 5.E-Dream Program, Animasyon ve Web Tasarımı Yarışması'na katılan Mardin Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı iki proje gümüş ve bronz madalya kazandılar.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlife02.jpg
Türkiye genelinde düzenlenen 5.E-Dream Program, Animasyon ve Web Tasarımı Yarışması'na katılan Mardin Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı iki proje gümüş ve bronz madalya kazandılar.

Fatih Koleji'nin GOLD Bilgisayar'ın sponsorluğunda düzenlediği 5.E-Dream Animasyon, Web Tasarım ve Programcılık yarışmasında; usta tasarımcılara taş çıkartan projeler hazırlayan gençlerin çalışmaları büyük beğeni topladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/2BF_edrem.jpg
Fatih Koleji tarafından düzenlenen yarışmada Mardin Endüstri Meslek Lisesinde okuyan öğrenciler tarafından hazırlanan "Mardin Guide" isimli proje Bronz Madalya, "Ülkemi Tanıyorum" isimli proje de Gümüş Madalya Almaya Hak Kazandı.

Türkiye genelinde 81 ilden bin 893 proje ile katıldığı yarışmada Mardin EML öğrencilerinden Ömer Bulut'un hazırladığı "Ülkemi Tanıyorum" projesi Web Tasarım dalında Gümüş Madalya, aynı yarışmada Mehmet Beşir Parlakoğlu isimli öğrencinin "Mardin Guide" isimli projesi de Bronz Madalya kazandı.

Böylesine önemli bir yarışmada hem Gümüş madalya hem de Bronz madalya kazanan Mardin Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin başarısı ilimize büyük gurur yaşattı. Mardin EML Müdürü Niyazi Ekin, son yıllarda proje yarışmalarında büyük başarı gösteren öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek Mardin'in ismini tüm Türkiye'ye duyuran öğrencilerini ve onları yetiştiren öğretmenlerini tebrik etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeedrem.jpg
Yarışmada bronz madalya kazanan Mehmet Beşir Parlakoğlu, ise aldığı başarının kendisi için tesadüfî bir başarı olmadığını dikkat çekerek geçen sende katıldığı yarışmada yanı şekilde ödül aldığını söyledi. Parlakoğlu, kendisine destek verilmesi halinde Mardin’in ismini daha bir çok platformda tanıtacağını sözlerine ekledi.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum