10 Nisan 2009

Mardinli Öğrencilere Kütahya'dan Yardım

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesindeki Özel Yavuz Selim Koleji öğrencileri, Mardin'deki öğrencilere kitap yardımı yaptı.
http://resimler.haberler.com/haber/410/yavuz-selim-koleji-mardin-deki-ogrencilere-kitap_o.jpg
Tavşanlı Özel Yavuz Selim Koleji Çevre Kulübü öğrencileri tarafından Doğu ve Güney Doğu bölgelerindeki öğrenciler için kitap kampanyası düzenledi. Kampanyada yaklaşık 2 bin kitap Mardin'deki öğrencilere gönderildi. Özel Yavuz Selim Koleji Müdürü Ümit Eliküçük, "Milli Eğitim Bakanlığı kitap kampanyasına biz de bir kampanya ile katıldık. Doğu bölgelerimizdeki öğrencilerin kitaba çok ihtiyacı olduğundan dolayı okulumuzun Çevre Kulübü de kitap kampanyası düzenlendi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ederim." dedi.

Çevre Kulübü Başkanı Coğrafya öğretmeni Himmet Elöz de Çevre Kulübü olarak ne yapabiliriz diye düşünürken, Doğu'daki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kitap toplamaya karar verdiklerini ifade etti.

Öğrencilerin kitap kampanyası için çok gayret ettiğini söyleyen Elöz, "Ailelerinden, çevrelerinden destek isteyerek en kısa sürede 2 bin civarında çeşitli kitaplar topladı. Bizler de broşür bastırarak kampanyanın daha çabuk yayılmasını sağladık. Tavşanlı halkı da bu konuda çok duyarlı. Gerekli desteği verdiler. Bu nedenle öğrencilerimize ve Tavşanlı halkına teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Toplanan kitapların Mardin'e gönderilmek üzere kargoya verildiğini ifade eden Elöz, kitap yardımında bulunmak isteyenlerin okula geldiklerinde kendilerine yardımcı olacaklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum