11 Nisan 2009

Mardinspor, Yükseli bekliyor

http://www.kenthaber.com/Resimler/2009/04/10/e319558b-d4cc-46da-a952-2cb6f190efdf.jpg
Bunun üzerine haberde belirttiğimiz “AK Parti Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, 100 liradan satılan 250 davetiye satın almıştı. Edindiğimiz bilgilere göre sadece 20 davetiyenin ücretini ödeyen Yüksel’in, ödemesi gereken 28 bin lirayı ne zaman ödeyeceği Mardin’de merak konusu oldu.” İfadelerinde gerekli düzeltmeler yapılmıştır.

Mardinspor kulübüne ödenmesi gereken 23 bin liralık davetiye ücreti AK Parti Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel tarafından ödenmeyecektir. Kulüp tarafından bize bugün itibariyle ulaştırılan davetiye satış listesinde kimlerin ne kadar davetiye aldığı yazmaktadır. Listede belirtilen isimlerden davetiye ücretleri kulüp yetkilileri tarafından temin edilecektir. Ayrıca gecede açık arttırma usulü ile satılan ve Cüneyt Yüksel’in 5 bin liraya satın aldığı forma ücretinin de ödendiği açıklandı.
Burak ERDEM / Mardin
www.mardinajans.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum