25 Nisan 2009

ÖMERLİ’DE TİYATRO VE FOLKLOR GÖSTERİSİ

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1450_maxi.JPG

Mardin’in Ömerli ilçesine bağlı İkipınar Köyü İlköğretim Okulu Tiyatro kulübünün hazırlamış olduğu Tiyatro ve Folklor gösterisi, Ömerli Mehmet Kavak Lisesinin Konferans salonunda sergilendi

Okul Öğretmeni Eylem Demirel ile arkadaşları Emine Akçakoyun, Emine Aydın ve Engin Yazan tarafında Üniversite yıllarında hazırlamış oldukları “Saygısız Saygılılar” Adlı oyunu İkipınar İlköğretim okulu öğrencileri tarafından sahnelediler.

İkipınar Köyünde Oynayacakları Salon olmadığı için Ömerli’de sahne aldılar. Öğrenci velileri Çocuklarını izlemek için Köylerinden minibüslerle geldiler. Ömerli halkının da ilgi gösterdiği tiyatro ve folklor gösterisi büyük beğeni topladı.

Tiyatroya katılan İlçe Kaymakamı Üzeyir Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Çiftçi öğretmen ve öğrencileri Tebrik ettiler.

www.habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum