23 Nisan 2009

SGK Merkezi Midyat'ta açıldı

Midyat ilçesinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) merkezi hizmete girdi.
http://resimler.haberler.com/haber/264/midyat-sgk-merkezi-acildi_o.jpg
Hükümet konağında düzenlenen açılış törenine SGK Mardin İl Müdürü Fahri Gözeoğlu, Mardin Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz, Belediye Başkan Vekili M. Necati Güneştan, İlçe Emniyet Müdürü Özer Tanrıverdi, Garnizon Komutanı M. İhsan Tavazar, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Yılmaz, bir müdür ve altı çalışanla hizmeti vatandaşın ayağına getirdiklerini söyledi. Yılmaz, "İlçemizde 3 bin 600 SSK'lı, 3 bin 200 Bağ-Kur'lu, bin 200 Emekli Sandığı mensubu var. Bu vatandaşlarımızla birlikte yaklaşık 30 bin insanımız hizmetten faydalanacak. Bundan sonra SGK ile ilgili işlemler için Mardin'e gitmeye gerek yok." dedi. SGK İl Müdürü Gözeoğlu da Midyat Merkez Müdürlüğü'nde Fikret Dağ'ın görevlendirildiğini belirterek, bundan sonra Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde de şubeler açılacağını ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum