7 Nisan 2009

Telekom’dan E-Orman’a İlk Fidan

Türk Telekom Mardin Başmüdürlüğünce, Mardin Artuklu Üniversitesi Kampus alanı içinde kalan geniş bir alanda 500 adet kızılçam fidanını törenle dikti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeeorman.jpg
Türk Telekom Mardin Başmüdürlüğünce, Mardin Artuklu Üniversitesi Kampus alanı içinde kalan geniş bir alanda 500 adet kızılçam fidanını törenle dikti.

Mardin Türk Telekom Başmüdür Vekili Kenan Oktay, kurumlarının yurt çapında başlattığı ağaçlandırma seferberliğine tarihi Mardin kentinde de gerçekleştirdiklerini söyledi. Mardin Çevre ve Orman Müdürü Fahrettin Ay, Telekom çalışanları ile birlikte Mardin Diyarbakır karayolunun 7’nci kilometresinin batı kesimine düşen 75 dönümlük bir alan üzerinde dikilmesine karar alanın E ormanla ilgili çalışmayı törenle başlattı.

Mardin Artuklu Üniversitesi kampus alını içinde alan 75 dönümlük arazide 500 adet kızılçam fidanı diken Mardin Çevre ve Orman Müdürü Fahrettin Ay, daha önce de kurumun kendi ağaçlandırdığı ormanlığı ile birlikte bugüne kadar 5411 ağaç dikiminin gerçekleştirildiğini söyledi.

Mardin Çevre ve Orman Müdürü Fahrettin Ay, Türk Telekom ile birlikte gerçekleştirdikleri ağaçlandırma seferberliği ile daha bir çok alana fidan dikiminin süreceğini de söylerine ekledi.

Mardin Türk Telekom Başmüdür Vekili Kenan Oktay da, Türk Telekom Genel Müdürlüğünün başlattığı ağaçlandırma seferberliğine kurum olarak tarihi kente de büyük bir katılımla iştirak ettiklerine belirterek, “E orman adını verdiğimiz yeni ağaçlandırma hamlesi ile kağıt faturalar yerine elektronik ortamda düzenlenen E fatura ile kağıt israfını önlemeyi amaçlıyoruz. Birkaç yılda bu alandaki ağaçlandırma sahalarımızı her yıl katlayarak sürdürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Mardin’de görev yapan ulusal gazete ve televizyon temsilcilerinin de katıldığı E orman sahasında kızılçam fidanı, Telekom çalışanları ve Mardin Çevre ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerçekleştirildi.
Ekrem Arslan
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum