1 Nisan 2009

TT'nin tarifesi GSM'cileri çıldırtacak

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/168720090304112458935.jpg
Avea ve Turkcell'in yoğun ilgi gören kampanyasına Türk Telekom rakip oldu. İşte tüm yönlere sınırsız tarifenin fiyatı:

Türk Telekom (TT), yeni tarifesi “Jettfon” ile tüm vergiler dahil ayda 62 TL sabit ücretle konuşturacak. Bu ücret tarifesi ile ayda 3 bin dakika şehir içi, 3 bin dakika şehirlerarası konuşulabilecek. Uygulama sadece sabit telefonlar için geçerli olacak. Cep telefonu aramalarını kapsamayacak.

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, “1 milyondan fazla kişi bu yeni nesil tarifeleri kullanmayı seçti. Bu tarife paketleriyle dünyada, sadece sabit şebeke operatörleri ile değil, tüm mobil operatörler ile de yarışır hale geldik” dedi.

Türk Telekom (TT), yeni tarifesi “Jettfon” ile tüm vergiler dahil ayda 62 TL sabit ücretle 6 bin dakika konuşturacak. Bu ücret tarifesi ile ayda 3 bin dakika şehir içi, 3 bin dakika şehirlerarası konuşulabilecek. TT, Jettfon tarifesinde sadece şehir içi konuşarak yararlanmak isteyenler için vergiler dahil aylık 55 TL’den ücretlendirilecek. Uygulama sadece sabit telefonlar için geçerli olurken, cep telefonu aramalarında geçerli olmayacak.

TT’nin yeni tarifesi “Jettfon’un” tanıtım toplantısında konuşan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, kısa süre önce pazara sunulan Jetvell tarifesinin çok başarılı olduğunu belirterek, sekiz haftada 400 binden fazla Jettvell paketi sattıklarını kaydetti.

TT’nin yeni tarifeleri hayata kazandırmasının yanı sıra ofislerini de yenilemeye başladıklarını söyleyen Demircan, “Türkiye’de 170 ofisimiz var. Bu ofislerin 75’i yenilendi. Bayilerimizde de hızlı bir renovasyonu hayata geçiriyoruz” dedi.

“İSTİSMARI ÖNLEMEK İÇİN 6 BİN DAKİKA İLE SINIRLANDI”

TT’nin yeni tarifesi Jettfon’un bireylere, sabit telefondan sınırsız konuşma imkanı sunulacağını söyleyen Demircan, Jettfon’da KDV, ÖİV ve tüm diğer ücretler dahil olmak üzere konuşmaların 62 TL ile ücretlendirildiğini açıkladı. Kullanımın istismar edilmemesi için aylık limitli 3 bin dakika şehir içi, 3 bin dakika şehirlerarası görüşmelere açık olacağını vurgulayan Demircan, “Toplamda 6 bin dakika konuşma süresi olacak. Bu sınırın getirilme nedeni istismarı önlemek. Türkiye’de bütün görüşmeler bir birey için aylık ortalama 150 dakika. Yani 6 bin dakika konuşan yok gibi. Bundan sonrası istismara açık. Tüm dünyada da bu tarz sınırlamalar var” diye konuştu.

“YENİ TARİFE BAŞARILI OLACAK”

Yeni tarifenin başarılı olacağına inandığını söyleyen Demircan, “Bugün Türkiye’de her evde bir telefon var. Ev telefonu daha çok kullanılıyor. Bir evde ortalama 4 kişi yaşıyor. İnsanlara sınır konmadığı takdirde trafiğin artacağını görüyoruz” dedi.

Akşam konuşturan tarifede kullanımın yüzde 62 arttığına dikkat çeken Demircan, bunun da yeni tarifede artış olacağını gösterdiğini dile getirdi. Demircan, konuşmaların yüzde 50’sinin evde yapıldığına dikkat çekti.

Toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demircan, Jettfon tarifesinde beklentileriyle ilgili bir soruya, “20 Nisan’da birinci çeyrek sonuçlarımızı açıklayacağız. O nedenle rakam söyleyemiyoruz” yanıtını verdi. Yeni tarifede hedef kitlenin ayda ortalama 60 TL fatura ödeyen herkesin olabileceğini söyleyen Demircan, “Cep telefonu kullanırken, artık ev telefonu kullanabilecek herkes de olabilir. Jettfon’un ardından yeni kampanyalar ve tarifeler de gelecek. İş dünyasına yönelik paketler de olacak” dedi.

“KRİZDE INTERNET KULLANIMI ARTTI”

Şehiriçi telefon görüşmelerinin rekabete açılmasını ise piyasaya rekabet getireceğine dikkat çeken Demircan, “Biz rekabeti destekliyoruz. Çünkü pazar büyüyor. Pazarın büyümesiyle cirolarımız da büyüyor. Önümüzdeki dönemde şehir içi konuşma trafiğinin artacağını düşünüyoruz” diye konuştu.
“Krizde telefon kullanımında nasıl bir değişiklik gözlemlediniz” yönündeki bir soruya ise “Ses değil ancak, internet kullanımının çok arttığını görüyoruz. Bunun da krizle ilgisinin çok olduğunu düşünüyoruz” yanıtını verdi.

“MOBİL OPERATÖRLERLE YARIŞIR HALE GELDİK”

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel ise geçen yıl çıkartılan kullanıcı dostu tarifeler ile bu yılın başında piyasaya sunulan Jettvel’in büyük ilgi gördüğünü söyledi. Çamlıbel, “1 milyondan fazla kişi bu yeni nesil tarifeleri kullanmayı seçti. Tüm bu tarife paketleri ile dünyada sadece sabit şebeke operatörleri ile değil, tüm mobil operatörler ile de yarışır hale geldik” dedi.
www.haber7.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum