17 Nisan 2009

Turizm Haftası Mardin’ de Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor…

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/piyano.gif
15-22 Nisan Turizm Haftası Mardin’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar 15 Nisan ‘da Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Yılmaz, Mardin Valisi Hasan Duruer ve çok sayıda davetlinin katıldığı Shaman Tiyatro Dans Grubu’ nun gösterileriyle start aldı.

Atatürk Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen açılışta sahne alan, Türkiye’ de ve yurt dışında birçok organizasyonlarda yer alan Shaman Tiyatro Dans Grubu Mardin seyircisini adeta büyüledi.

Sonraki gece Ayşe Tütüncü Piyano ve Perküsyon Grubu’ nun “Yedi Yer, Yedi Gök” adlı nefis konseri ile süren Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, 17 Nisan Cuma akşamı saat 20.30 ‘ da yine Atatürk Kültür Merkezinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği Şanlıurfa Devlet Korosu sanatseverlerle buluşacak.

Etkinlikler, 18 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’ da Atatürk Kültür Merkezindeki “Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kültür Buluşması II. TÜRSAB Kültür Turizmi Sempozyumu-IX” ile devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum