7 Nisan 2009

Vali Duruer Kros Parkurunu Gezdi.

Mardin’e atandığından beri dur durak bilmeden çalışan Vali Duruer, hafta sonunda kendisinin talimatıyla düzenlenen Atatürk Parkındaki Kros Parkurunda yürüyüş yaptı.
http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/kosuparkuru.gif
Yürüyüşe Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, Atletizm Spor Kulübü Başkanı ve Milli Atlet Münir Cura ile kulüpten 40 öğrenci katıldı. Beraberindekilerle 2.500 metrelik parkuru bir sporcu kondisyonuyla yürüyen Vali Duruer, daha sonra eski Devlet Hastanesi yanındaki Mardin Atletizm Spor Kulübü Binasına geçerek Kulüp Başkanı Münir Cura’ dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Faaliyetleri ve kulübü hakkında Vali Duruer’e bilgi sunan Başkan Cura: “Atletizm Spor Kulübü olarak bize her türlü destekte bulunan Sayın Valimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, ulusal ve uluslar arası başarılar için çalışarak elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz veriyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum