17 Nisan 2009

Yemek ve Tatlı Yarışmasına yoğun ilgi

Kızıltepe ilçesinde İpekyolu Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği'nin fakir öğrenciler yararına açmış olduğu kermeste yemek ve tatlı yarışması düzenlendi.
http://resimler.haberler.com/haber/870/ihtiyac-sahibi-ogrenciler-yararina-acilan-yemek-ve_o.jpg
Yemek dalında 9, tatlı dalında ise 8 olmak üzere yarışmaya 17 bayan katıldı. 8 kişilik jüri üyesi hem yemeğin tadına hem de görüntüsüne bakarak puan verdi. Yemek yarışmasında birinciliği perdeli pilavla Hediye Özdemir, ikinciliği kaburga dolması ile Beşire Acar, üçüncülüğü tuzda tavuk ile Nilüfer Aksoy kazandı.

Tatlı yarışmasında da birinciliği tel kadayıfla Havva Selçuk, ikinciliği irmik tatlısı ile Ayşe Yağan, üçüncülüğü ise meyveli pasta ile yine Havva Selçuk kazandı.

Dereceye giren birinci yarışmacı çeyrek altın, ikinci gümüş bilezik, üçüncü de gümüş yüzük kazandı.

Yemekler daha sonra fakir öğrenciler için açık artırma ile satıldı. Dereceye giren ilk 5 yemek ve ilk 5 tatlı açık artırma ile satıldı.

Açık artırmaya Abdulgafur Eroğlu, Fethullah Aksoy, Siraç Dağtekin, Ferhat Akdağ, Sait Sezer, Ali Adsız, Mecit Selçuk, Hatice Samancı Özmen, Nazan Kaya ve Lokman Kılıç katıldı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum