8 Nisan 2009

YERİNDEN OLMUŞ KİŞİLERLE İLGİLİ ÇALIŞTAY TOPLANTISI YAPILACAK

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1369_maxi.bmp
Mardin’de Yay Grand Otelde yapılacak ve üç gün sürecek toplantıda, Türkiye’ de Yerinden Olmuş Kişilere Yönelik Programın Geliştirilmesine Destek" projesi bir diğer adıyla Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi (KDRP) kapsamında, Ülke içinde Yerinden Olmuş Kişilere (UİYOK) yönelik ne tür hizmetler yapılması gerektiğinin belirlenmesi, bu kişilerin beklentilerinin gerçekleştirmeye yönelik ilgili kuruluşların imkân ve kapasitelerinin değerlendirileceği belirtildi.

Valilikten edinilen bilgiye göre, hükümet ile yerel yönetimlerin bu kişilere yönelik hizmet sunumlarındaki önceliklerinin tespit edilmesi amacıyla Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı temsilcileri ve ilgili tarafların katılımıyla Valiliğin koordinasyonunda 08-09-10 Nisan 2009 tarihlerinde Yay Grand Otelde çalıştay toplantıları yapılacak.

Valilikçe kurumlara gönderilen yazıda, “Kurumunuz yetkililerinin ve özellikle kurumunuzun konuyla ilgili elamanları ile uygun görülecek diğer personelinizin söz konusu toplantıların kurumunuzu ilgilendiren oturumuna katılımının sağlanması hususunda gereğinin yapılması” denildi.

www.habermardin.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum