10 Nisan 2009

Yorumsuz Üç Haber

Son günlerde ulusal ve yerel gazetelerde yayınlanan üç haberi noktası virgülüne dokunmadan yorumunuza sunuyoruz...
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeyorum.jpg
Siz değerli okuyucularımız için bir süre önce köşe yazarımız Nezir Güneş tarafından seçim değerlendirmesi ile gündeme gelen Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel ile ilgili son günlerde yayınlanan üç haberi noktası virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşıyoruz.

Cüneyt Yüksel’den Başbakan olma sinyali

ABD Başkanı Barack Obama'nın TBMM'de ayaküstü sohbet ettiği AKP Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel de, Obama gibi Harvard Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Yüksel, üniversitenin 'Harvard Crimson' adlı gazetesinde de, özel yer ayrılmış birkaç isimden biri. Gazetede 2007'de yayınlanan makalede, Cüneyt Yüksel'in de 'Bir gün ülkesini yönetmek üzere yola çıktığı' vurgusu yapılıyor. Önce Obama'dan söz edilen makalede 'Obama ile aynı yoldan geçmiş bir Harvard'lı' olarak Cüneyt Yüksel şöyle tanıtılıyor: ' Doç. Dr. Cüneyt Yüksel, 22 Temmuz seçimlerinde TBMM'deki 550 sandalyeden birine talip oldu.' Makalede, Yüksel'in 'Öncelikle aktif bir milletvekili olmayı umuyorum. Belki ikinci seçimden sonra Başbakan olmaya çalışabilirim' sözlerine de yer veriliyor.

Kaynak: Ebru Toktar Çekiç - Akşam Gazetesi

Mardinspor Cüneyt Yüksel’i Bekliyor

27 Mart günü Mardinspor yararına düzenlenen geceye katılan, 250 davetiye ve açık arttırma usulü ile satılan Mardinspor formasını 5 bin liraya satın alan AK Parti Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel'in kulübe henüz ödeme yapmadığı öğrenildi

27 Mart günü Mardinspor yararına düzenlenen geceye katılan, Mardinspor’u yalnız bırakmayan ve Mardinspor taraftarları tarafından takdir edilen AK Parti Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel; kulübe maddi katkıda bulunmak amacıyla 100 liradan satılan 250 davetiye ile açık arttırma usulüyle satılan Mardinspor formasını da 5 bin liraya satın almıştı. Edindiğimiz bilgilere göre sadece 20 davetiyenin ücretini ödeyen Yüksel’in, ödemesi gereken 28 bin lirayı ne zaman ödeyeceği Mardin’de merak konusu oldu.

Konuyla ilgili kulüpten bir açıklama yapılmazken Mardinspor taraftarı Yusuf Gürkan ise şunları ifade etti: “Sayın vekilimiz Mardinspor gecesine katılarak Mardinspor’a karşı duyarsız olmadığını gösterdi. 250 davetiye alarak kulübümüzün bir nebze de olsa maddi gelir elde etmesine yardımcı oldu. Davetiyelerle birlikte 5 bin liraya da futbolcuların imzaladığı Mardinspor formasını aldı ve geceden bir gün sonra oynanan Elazığspor maçına gelerek takımının sahipsiz olmadığını gösterdi. Sayın vekilimizin bu anlamlı katkıları hepimizi mutlu etmiş ve umutlandırmıştı. Fakat kulübe, aradan uzun bir süre geçmesine rağmen ödeme yapmadığını öğrendik. Bu da bizleri çok üzdü. Farklı çevrelerce geceye gelişi ve Mardinspor’a sahip çıkmış olması seçim yatırımı olarak ifade ediliyor. Biz Mardinspor taraftarları olarak bunun böyle olmadığını düşünmek istiyoruz. Bu yüzden sayın vekilimiz geçte olsa mutlaka ödeme yapacaktır. Bundan şüphemiz yoktur.”dedi.

Kaynak:İlk Haber Gazetesi, Haber Türk ve internet siteleri

Yüksel'den Mardinspor'a Büyük Destek

Mardinspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıları gidermek amacıyla düzenlenen gece için 500 davetiye satıldı. Davetiyelerin 250 tanesini satın alan AK Parti Milletvekili Cüneyt Yüksel, gecede Mardinspor formasını da 5 bin lira vererek satın aldı.

Yay Grand Otel'de düzenlenen Mardinspor gecesine çok sayıda taraftar katıldı. Gecede folklor gösterileri yapıldı, mahalli müzik eşliğinde yemek yenildi. Mardinspor yöneticisi Hadi Çomaktekin, takımın maddi sıkıntılar içinde bulunduğunu, futbolculara moral pirimi vermek ve taraftarı bir yemekte buluşturmak için geceyi düzenlediklerini söyledi.

Mardinspor Kulübü eski Başkanı Süleyman Bölünmez'e, takıma verdiği destekten dolayı teşekkür eden Çomaktekin, "Futbolcularımıza moral primi vermek istedik. Bunun yanında taraftarımızla bir araya gelmek ve Mardinspor'u sahiplenme duygularını güçlendirmek istedik. Gece için 500 davetiye hazırladık. 250 davetiyeyi Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel aldı. Geri kalan davetiyeleri taraftarlarımıza sattık. Elde ettiğimiz 50 bin lira ile futbolcularımıza Elazığspor karşılaşması öncesi moral primi verdik. Emeği geçen ve destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Gecede açık arttırmaya çıkarılan Mardinspor formasını Milletvekili Yüksel 5 bin liraya satın aldı. Sürpriz paket olarak arttırmaya çıkarılan kapalı kutuyu ise İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Sırrı Hamidi, 6 bin liraya aldı. Geceye katılan davetliler geç saatlere kadar yerel müzik eşliğinde eğlendi.

Kaynak:Yerel gazeteler ve İnternet Siteleri
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum