5 Mayıs 2009

Düğün katliamında ölü sayısı 44`e yükseldi

Mardin`in Bilge Köyü Kırkçeşme Mezrası`nda bir düğüne kimliği belirsiz kişilerce yapılan saldırıda ölü sayısının 44 kişiye ulaştığı belirtildi.
http://www.haberturk.com/2009/05/05/resim/DUGUNESALDIRI.jpg
Saldırının eski köy muhtarı Cemil Çelebi'nin kızının düğün töreni sırasında gerçekleştiği öğrenildi. Silahlı saldırı olayının iki aile arasındaki husumetten kaynaklandığı öne sürüldü.

Edinilen bilgilere göre saldırı 21:30 sularında meydana geldi. Saldırıda uzun namlululu silahların kullanıldığı belirtildi. Yaralılar ambulanslar ile Mardin Devlet Hastanesi Diyarbakır ve batmana sevk edildi getirildi.

Hayatını kaybedenlerin yakınları, Mardin Devlet Hastanesi'ne akın etti. Polis hastane çevresinde geniş güvenlik tedbiri aldı.
Olay yerine çok sayıda jandarma birliği sevk edildi. Katliamın yapıldığı Bilge köyünde Jandarmalar giriş ve çıkışları yasakladı. Ölü sayısının artabileceği belirtti.

Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Mardin'deki saldırıyla ilgili İçişleri Bakanı Beşir Atalay'dan bilgi aldı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum