4 Mayıs 2009

Fakir öğrenciler yararına kermes

Midyat ilçesinde hayır faaliyetlerini sürdüren Nisan Yağmuru Kadınlar Derneği, fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi. Kermesin açılışını Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu yaptı.
http://www.haberler.com/haber-resimleri/724/nisan-yagmuru-kadinlar-dernegi-ihtiyac-sahibi_o.jpg
Midyatlı bayanlar tarafından hazırlanan kermes, Cumhuriyet Bulvarı'ndaki Emniyet Müdürlüğü yanında açıldı. Kermesin açılışına Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Başkan Yardımcıları Tevfik Baysal ve Metin Kutlu'nun yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermesin açılışında konuşan Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, derneğin yaptığı çalışmalardan dolayı övgüyle bahsetti.

Nasıroğlu, "Topluma faydalı bireyler yetiştirmek için yapılan bu çalışmalardan dolayı ilçemiz adına guru duyuyorum. Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim." dedi.

Nisan Yağmuru Kadınlar Derneği Başkanı Av. Muzaffer Yavuz ise "Kermesimiz bir hafta açık kalacak. Midyatlı hemşehrilerimizin kermesimize ilgi göstermesi hepimizi çok mutlu etti." diye konuştu.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum