11 Mayıs 2009

Feci Şekilde Can Verdi

Derik, Alanlı ile Beşbudak köyü arasında bulunan yüksek gerilim hatlarının bulunduğu elektrik direğine arıza gidermek için tırmanan elektrikçilere elektrik çarptı. Olayda Mehmet Can Erol yaşamını yitirdi.
http://img151.imageshack.us/img151/1952/aasss9ol.jpg
Edinilen Bilgiye göre; Derik İlçesine yaklaşık 35 km mesafede bulunan Alanlı - Beşbudak Köyleri arasındaki arazide bulunan yüksek gerimli elektrik direğine Şeyhdavut Mat ile Mehmet Can Erol adındaki iki elektrikçi arızayı gidermeye çalışırlarken, yüksek gerilim hattı tellerine dokunulmaları sonucu, meydana gelen olayda Şeyhdavut Mat, her hangi bir yara almadan kurtulurken, 6 Çocuk babası olduğu öğrenilen Mehmet Can Erol, akıma kapılarak feci şekilde yanarak can verdi.
Olayın çevrede köylü bulunan köylü vatandaşların anahatın bağlı olduğu Dikmen trafo merkezine ve Jandarma'ya haber verilmesiyle duyuldu. Elektrik çarpması sonucu yaşamını yitiren Mehmet Can Erol'un cansız bedeni yaklaşık iki saat yüksek gerilim hatlarında asılı durdu.
Mehmet Can Erol'un cesedine Derik Devlet hastanesinde otopsi yapıldıktan sonra gece geç saatlerde toprağa verildi. Olayla ilgili incele devam ediyor.
Emrullah Karakaş/Derik
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum