25 Mayıs 2009

Futbol hakemliğine olan ilgi sevindirici

Mardin’de 5-7 Nisan tarihlerinde yapılan Herkes için Futbol (HİF) Hakemliği kursunun ardından 15-17 Mayıs tarihlerinde de Futbol Hakemliği kursu düzenlendi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeaydog.jpg
Kurs TFFHGD Mardin şubesi binasında TFF bölge eğitimcisi Seyfettin Candemir tarafından verildi. Üç gün süren kursun sonunda 25 yeni hakem adayı kursu başarıyla tamamlandı.

TFFHGD Şube Başkanı ve HİF sorumlusu Mustafa Karaboğa, Mardinli Genç kardeşlerimizin büyük ilgisi sayesinde 40 gün içinde dernek binamızda ikinci kez kurs açtığımız için çok mutluyuz. İlimizde var olan hakem sayımız yeni aday kardeşlerimizle 90'a çıkmış oldu. Ulaştığımız bu sayı sayesinde camiamızdaki aile ortamı daha da genişlemiş oldu. Böylelikle Mardin hakemliği ve Türk hakemliği için hedefimiz daha da büyümüştür. Şube Başkanı ve HİF sorumlusu Mustafa Karaboğa daha önceki kursta olduğu gibi TFF ve MHK 'ya bizleri kırmayıp ilimizde ikince kez kurs açtıkları ve aday hakemlerimize malzeme ( Kart, Düdük, Bayrak...) yardımında bulundukları için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Mardin İl Hakem Kurulu Başkanı Kamuran Aydoğan; “ilimizde 40 gün sonra tekrar açılan herkes için futbol (HİF) hakem kursuna ilgi gösterin gençlerimizin fazla olması bizleri sevindirmiştir. Kursu başarı ile bitiren hakem adaylarına; Bu uzun ve zevkli bir süreçtir. Bu yolda ilerlerken kendinizi hem eğitim hem de fizik olarak Sürekli geliştirin. Kendini geliştirmiş bir insan hem toplumun güvenini sağlar hem de kendine olan öz güveni artacağını” Belirti.
K.Ü
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum