2 Mayıs 2009

Gençler Mardin’de buluşuyor

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/263820090502122142494.jpg
Gençleri ve gençlik alanında çalışan sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirecek olan GAPGENÇ Festivali, 8-11 Mayıs tarihlerinde Mardin’de düzenleniyor.

Doğal ve tarihi güzellikleriyle son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan Mardin, gençlerin de buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de bölgesel düzeyde yapılan ilk gençlik festivali olma özelliği taşıyan GAPGENÇ Festivali, öncelikle Güneydoğu Anadolu bölgesindeki gençlerin sosyal katılımını artırmayı, Türkiye’nin farklı bölgelerinden, dolayısıyla farklı kültürlerinden gençleri bir araya getirerek kaynaştırmayı hedefliyor.

Teması “Değişim için Paylaşım” olan festivalde 3 gün boyunca Kültür Sanat Etkinlikleri, Panel, Konser, fuar, Atölye çalışmaları ve daha bir çok renkli etkinlik yer alacak.

GAP Bölgesinin 9 ilindeki Gençlik ve Kültür Evleri tarafından organize edilen festival, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek gençleri ağırlayacak.

Öte yandan PİOMAK firması da 08-11 Mayıs tarihleri arasında Mardin ev sahipliğinde gerçekleşecek 1. Gap Gençlik Festivali’nin sponsoru olduğunu açıkladı. Makina sanayi alanında iş yapan şirket, 1992 yılından bu yana endüstriyel alanda ileri teknoloji çözümleri ile anahtar teslimi hizmetler sunduğunu belirtiyor.

(Haber 7)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum