14 Mayıs 2009

Herkes kitap okusun diye...

Kitap kurtlarına büyük bir fırsat doğdu. Türk ve Dünya edebiyatının seçkin örneklerinin yanı sıra çeşitli bilimsel araştırmayı konu edinen kitaplar 1 ile 5 lira arasında değişen fiyatlarla satılmaya başlandı.
http://www.mardinajans.com/resim/mesut.JPG
Kelepir Kitapevi okurları kitap okumaya teşvik edecek böyle bir kampanyanın altına imza attı. Kitap okuma tiryakilerinden olduğunu açıklayan Özgür Özgün, böyle bir kampanyanın başlatılması daha çok maddi durumu düşük olan okurlara yarayacağını söyledi. Özgün “Düşük fiyatlarla kitapların satılması daha çok okura yarıyor. Kitap okuma oranının düştüğü son zamanlarda böyle kampanyaların bu oranı yükselteceğini düşünüyorum. Daha önce çok pahalı deyip de kitap okuyamayanlara büyük bir fırsat doğmuş. Herkesi kitap okumaya davet ediyorum” diye konuştu.

Kitap standına bakıldığında okul müfredatına uygun kitapların olduğu görülmektedir. Özellikle çağdaş ve klasik Türk edebiyatına ait öğrencilere yönelik kitapların dar bütçeli öğrencilerin yararlanacağı tahmin ediliyor. Kitap standında rastladığımız bir grup öğrenci bu kampanyadan ötürü Kelepir Kitapevi sahibi Mesut Örnek’e teşekkür etmek istediklerini açıkladılar.
Faraç Çobanoğlu
www.mardinajans.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum