5 Mayıs 2009

MARÇEV’den “El-Emin” isimli Kutlu Doğum Konferansı

Mardin’de Kutlu Doğrum Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin Kültür, Tarh ve Çevre Derneği (MARÇEV) Atatürk Kültür Merkezinde bir program düzenledi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifemarcev.jpg
Mardin’de Kutlu Doğrum Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin Kültür, Tarh ve Çevre Derneği (MARÇEV) Atatürk Kültür Merkezinde bir program düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezinde MARÇEV, İmam-Hatip Liseleri arası Kuranı Kerim Meal Yarışması Ödül Töreni ve Prof.D.Ramazan Altıntaş’ın katılımlarıyla “El-Emin” Kutlu Doğum Konferansı gerçekleştirdi.

Peygamberimiz (sav)’in “el-emin” sıfatından esinlenilerek özel olarak hazırlanan “el-Emin Filmi” izlendi.

Konferansı sunan Prof.Dr.Ramazan Altıntaş ise, günlük hayatta, iş ve aile hayatında güvenin kalmadığını, bunun tesisinin de ancak iman ile ve dünya insanının Allah ile barışmasıyla olacağını vurguladı.

Bir saati aşkın süren konferans büyük bir ilgi, dikkat ve sükûnetle dinlenildi. Salonu dolduran dinleyenlerin beğeniyle dinledikleri konferans sonunda ödül törenine geçildi.

Kuranı Kerim Meal Yarışmasında birinci gelen Cemal Ural’a dizüstü bilgisayar; ikinci gelen Semiha Keleş’e Video Kamera; Üçüncü gelen iki öğrencimizden Nuran Aksoy ve Bedriye Kalkan’a da birer adet dijital fotoğraf makinası hediye edildi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum