5 Mayıs 2009

Mardin Atletizmi Başarılara Doymuyor.

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/09atletizm.gif
Hatay’da 10 ilin katılımıyla değişik kategorilerde yapılan müsabakalarda 4 adet madalya ile dönen Mardin Atletizm takımı bu başarısını Mardin Valisi Hasan Duruer ile paylaştı.

Kazanılan başarının ardından hem takım sporcularının Vali Duruer ile tanıştırılarak, ödüllerinin verilmesi hem de topluca yürüyüş yapılarak beraber kahvaltı yapılması amacıyla Vali Hasan Duruer’in desteğiyle düzenlenen “Kamor” diye anılan koşu parkurunda bir araya gelinen etkinliğe Vali Duruer’in yanı sıra Emniyet Müdürü, Kültür ve Turizm Müdürü, Başkan Münir Cura ve diğer sporcular katıldı.

Yüksek tempoda yapılan yürüyüş esnasında kulübün atletleriyle sohbet Vali Duruer ve beraberindekiler yaklaşık 6 km. yürürken, atletler ise günlük idmanlarını sürdürdü. Etkinliğin ardından başarılı sporculara çeşitli hediyeler veren Vali Duruer, sporcularla birlikte kahvaltı yaptı.

Vali Duruer, Mardin atletizminin gün geçtikçe başarılarının arttığını dile getirerek, “ Henüz yeni kurulan bu takımın büyük başarılara imza atması ve madalyalar kazanması hepimizi gururlandırmakta ve geleceğe dair Mardin atletizm çıtasının daha da yükseleceği ümidini arttırmaktadır.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum