11 Mayıs 2009

MARDİNSPOR LİGDE KALDI

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1548_maxi.jpg

TFF 2.lig 5 klasman grubunda Saat 15.30 `da 21 Kasım Şehir stadında oynana maçta Mardinspor, Şanlıurfaspor’u 4-1 yendi.

Mardinspor kendi sahasında Şanlıurfaspor’u konuk etti. 21 Kasım Şehir Stadında Bilge Köyünde hayatını kaybeden 44 vatandaşımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Mardinspor maçına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar maç boyunca takımı destekleyerek yalnız bırakmadı.

Mardinspor, Şanlıurfasporu kendi sahasında oynadığı maçı 4-1 kazanarak yenilmezlik serisine devam etti.

Mardinspor ilk yarıda sergilediği futbolla taraftarını mest etti. Maça kontrollü bir şekilde başlayan Mardinspor dakikalar ilerledikçe Şanlıurfasporun kalesine yüklenmeye başladı. İlk yarıda Oktay’ın ve Fırat’ın attığı 2 golle ilk yarıyı 2-0 üstün kapattı. İkinci yarıyada hızlı başlayan kontra ataktan bir gol yiyerek farkı ikiye düşürdü. Mardinspor 76. dakikada ilhan’la farkı tekrar ikiye çıkardı. Mardinsporlu köksalın attığı güzel golle perdeyi kapattı ve maç Mardinsourn 4-1 lik galibiyetiyle bitti Maç sonunda taraftarlar ve futbolcuların sevinçleri görülmeye değirdi. Taraftarlar, Teknik Direktör Şekip Elik’i omuzlarına alarak galibiyet şarkıları eşliğinde sevinçlerini sürdürdü.

Mardinspor Teknik direktörü Şekip Elik “Mardinspor için önemli maçlardan bir tanesini oynadık. Şanlıurfaspor gibi bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Ligde kalmayı hak eden takımdık. Kendi saha ve seyircimiz önünde kazandık. Son haftaya girmeden önce yerimizi garantilemek istiyorduk ve bunu başardık. Kazandığımız bu maçla puanımız 48’e yükseldi. Önümüzde Elazığspor maçı kaldı. Onlarıda yenip puanımızı 51 çıkarmak istiyoruz. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadığı için onlara teşekkür ediyorum.” Dedi.

Mardinspor : Goller : (29), Oktay, (32), Fırat, (76), İlhan, (88), Köksal, - Şanlıurfaspor : (67), Ali,

Sarı Kartlar : Mardinspor : (30), Oktay, (90), Erkan, - Şanlıurfaspor : (63), Sabri, (64), Ali, (78), Metin, (83), Yaşar,

www.habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum