8 Mayıs 2009

Nasıroğlu’na Süryani Metropolit'den ziyaret.

Deyrulzefaran Manastırı ve Mardin Diyarbakır Süryani Metropoliti Nuri Saliba Özmen Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nu makamında ziyaret ederek başarılar diledi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifebmetro.jpg
Midyat’ta gelen Metropolit Özmen ve Manastır Genel Sekreteri Yusuf Bektaş, belediye başkanı Nasıroğlu’nun yeniden belediye başkanı seçilmesi ile ilgili tebrik ettiler.
Metropolit Özmen, “Nasıroğlu’un yeniden başkan olarak seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ederim. Yaptıkları çalışmalardan dolayı bizleri de onurlandırmaktadır. Başkan’ın gayret ve çalışmalarını takdir ediyoruz. Kendisine her zaman duacıyız. Başarılarının devamını dileriz.”dedi.

Belediye Başkanı Nasıroğlu’da Metropolit Özmen’in belediye’ye gelip ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, “Metropolit her ne kadar Mardin’de de olsa kendisi aslen Midyat’lı olarak görüyor ve guru duyuyoruz. Ziyaretinden çok memnun olduk. Midyat’tı hak ettiği yere getirmek için ellimizden gelen gayretti yapacağız”.dedi.
Süryanilerin bir belediye olarak görüş ve fikirlerini önemsediklerini belirtti.

Selahattin Erol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum