17 Mayıs 2009

Şenköy Beldesi'ne 16 Metre Yüksekliğinde Bayrak Direği Dikildi

Midyat ilçesine bağlı Şenköy beldesinde işadamı Fethi Geçer ve kardeşleri tarafından Ovabaşı tepesine 16 metre yüksekliğinde bir bayrak direği yaptırıldı. Özel paraşüt bezinden yaptırılan Ay yıldızlı bayrak törenle göndere çekildi.
http://resimler.haberler.com/haber/663/senkoy-beldesi-ne-16-metre-yuksekliginde-bayrak_k.jpg
Mardin yolu üzerindeki Ovabaşı tepesinde yapılan törene, Mardin 70. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Tayyar Süngü, Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal, Garnizon Komutanı M. İhsan Tavazar, Emniyet Müdür Özer Tanrıverdi, komutanlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan törende İstiklal Marşı okunduğu sırada dev bayrak göndere çekildi. Törende konuşan işadamı Fethi Geçer, "Vatan ve bayrak sevgisi anlatılmaz yaşanır, Müslüman Türk Milletinin tarihinde muhteşem levhalar vardır. Bunlar vatan, millet, bayrak, din, birlik ve beraberliktir. Vatan sevgisi öyle büyük sevgidir ki tarif edilmez, vatanını sevmeyen bir insana insansın denilmez. Vatan ve bayrak sevgisi imandır." diye konuştu.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum