25 Mayıs 2009

Sözen "Mardin İnsanı sorgulatan bir şehir"

Mardin'de bir dizi çekimi için bulunan genç oyuncu Melisa Sözen Mardin için: "Orada yalnızlığın ne kadar kıymetli olduğunu anladım" dedi.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185/240520090855216124042.jpg
Mardin'i insanı sorgulatan bir şehir olarak tanımlayan Melisa Sözen, orada yalnızlığın ne kadar kıymetli olduğunu anladığını söyledi.

CNNTURK'te Beyazıt Öztürk ve Meral Okay'ın sundukları 'Nası Yani?' programına, 'Bir Bulut Olsam' dizisinin oyuncuları Melisa Sözen, Engin Altan Düzyatan ve Engin Akyürek konuk oldular.

Bir süredir dizi nedeniyle vaktinin büyük bölümünü Mardin'de geçiren Melisa Sözen, kendisinde bir değişim olmasından ziyade, orada ilk anladığı şeyin yalnızlık olduğunu ifade etti.

"İnsanı mutsuz eden bir yalnızlıktan bahsetmiyorum" diyen Sözen, kişinin birey olarak, ruh olarak yalnız olduğunu ifade ederek "Yalnızlığın ne kadar kıymetli, ne kadar güzel, keşfettikçe ne kadar çoğaltan bir şey olduğunu ve tek başıma kalabilmeyi öğrendim" diye konuştu.

Kaldıkları yeri tarif eden Melisa Sözen, "Otelin olduğu yerin önü toprak, otaban, toprak! Otelimiz böyle bir bölgenin içerisinde" diyerek orada insanın kendisini, hayallerini, isteklerini, seçimlerini sorguladığını söyledi.

Bütün mekanların çok mistik ve bir auroya sahip olduğunu anlatan Melisa Sözen, "Karşılaştığınız herkesin gözünde doğuştan gelin bir bilgi var ve insanı daha büyük bir samimiyete itiyor. Oradan ilerler, oradan devam ederseniz hem kendinizle hem insanlarla hayat kolaylaşıyor" tanımını yaptı.
www.mardinlife.com,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum