1 Mayıs 2009

Tarihi kentte alt yapı çalışmaları başladı

Mardin belediyesi baharın gelmesiyle beraber alt yapı çalışmalarını tarihi kentten başlattı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifealtt.jpg
Beyaz suyun gelmesiyle beraber yaz ayında bir sorunla karşılaşmamak için eski Hükümet Konağı altından Melik Mahmut camiine kadar 700 metrelik su ve kanalizasyon şebeke hattı çekildi.

Belediye başkanı Beşir Ayanoğlu yaptığı açıklamada “Göreve başladığımızdan itibaren tarihi kentin en büyük sorunu haline gelen alt yapının değişmesi için ekiplerimizle çalışmalarımıza başladık."dedi.
Yaz ayında oluşacak sorunlar ve eski şebekeden kaynaklanan su kaçaklarının önüne geçmek için eski Hükümet Konağı altından melik Mahmut camiine kadar olan 700 metrelik kısma su ve kanalizasyon şebeke hattı çektiklerini belirten Başkan Ayanoğlu, "Vatandaşlarımızın rahatı bizim rahatımızdır tarihi kentimizin hak ettiği yere gelmesi ve marka şehir olması için çalışıyoruz.”diye konuştu.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum