1 Mayıs 2009

TURKCELL BİZBİZE KAMU'DA AYDA 35 TL'YE HERKESLE 1200 DAKİKA

http://www.turkcell.com.tr/c/i/content/dp_bizbizekamu_090428.jpg

BizBize Kamu'da Yeni Dönem Başlıyor!

Kamu çalışanları ve emeklileri, ayda tüm vergiler dahil
35 TL'ye HERKESLE 1200 DAKİKA konuşuyor.

Kamu çalışanları, emeklileri ve yakınları! Sizi ve yakınlarınızı hemen BizBize Kamu'ya bekliyoruz çünkü;

  • Ayda her şey dahil sadece 35 TL'ye HER YÖNE 1200 dakika konuşun . Ay sonunda faturanızın ne geleceğini bilin!
  • Artık 2-3 telefon taşımaya son, Ev'de ve Cep'te tek hat Turkcell. Çünkü sadece Turkcell BizBize Kamu her yeri aramaya yeter!
  • Üstelik 1200 dakikayı bitirseniz bile daha sonra her yönü aramanın dakikası sadece KDV dahil 20Kr.
  • 5 yakınınızı da referans olarak Kamu tarifesine geçirebilir, onların da bu avantajdan faydalanmasını sağlayabilirsiniz.
  • Bu süper teklif 01.01.2011'e kadar geçerli! Geçici değil, kalıcı!
  • Turkcell avantajlarından yararlanarak her yerde kazanırsınız! 2000'i aşkın noktada indirimler, dakikalar; gnçtrkcll ile bedava sinema biletleri ve bedava menüler kazanırsınız.
  • Turkcell kalitesi ile iletişim herkesin hakkı! Türkiye'nin nüfusunun %98.8'ini kapsayan en geniş kapsama alanı, kesintisiz iletişim Turkcell'de!
ÜCRETLENDİRME
Ücret Tablosu Vergiler Dahil Ücretler
Aylık Sabit Ücret 35 TL
Konuşma Ücretleri
Her yöne arama 1200 dk. Ücretsiz
1200 dakikadan sonra yurtiçi her yöne arama 24,24 Kr/dak
Kısa Mesaj Ücretleri
1 Kısa Mesaj Ücreti 26,7 Kr

* Aylık tüm vergiler dahil 35 TL ile alınan 1200 dakika ile yurt içi tüm Turkcell, sabit hatlar ve diğer operatör numaraları ile konuşabilirsiniz

TARİFE GEÇİŞİ

Kendi bireysel hatları için başvuran kurum çalışanları, bir kamu kuruluşunda aktif olarak çalıştıklarına dair resmi bir belge veya kurum kimlik kartı (emekli ise Emekli Sandığı kartı) ile birlikte Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvuruda bulanabilir. Başvuranların, "BizBize Kamu Katılım Formu'nu" doldurmaları gerekiyor.

Kurumsal hatlar için; kurum imza sirküleri, yetkili kişi, kimlik fotokopisi, yetkili kişi gelemiyorsa vekaletname ve vekalet verilen kişinin kimlik fotokopisi ile Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvurmanız yeterli.

Mevcutta BizBize Kamu tarifesinde olup, yeni tekliften faydalanmak isteyenlerin KAMU yazıp 2211'e göndermeleri yeterli.

NOTLAR

  • BizBize Kamu tarifesinden, tüm kamu memur, işçi ve emeklileri, onların seçtikleri 5 kişi bireysel hatlar ve tarifeye dahil olan kamu kuruluşlarına ait kurumsal hatlar yararlanabilir.
  • BizBize Kamu tarifesinde aylık ücret karşılığı verilen dakikalardan o ay içinde kullanılmayanlar bir sonraki aya devretmez.
  • BizBize Kamu tarifesine başvurduğunuzda tarifeden faydalanmaya ilk fatura kesim tarihinizden itibaren başlarsınız.
  • BizBize Kamu tarifesindekiler gnçtrkcll'li ve İşTcell'li olabilir, onların avantajlarından da faydalanabilirler.
  • Ne kadar bedava dakikanız kaldığını KAMU DURUM yazıp 2022'ye mesaj atarak öğrenebilirsiniz.
  • 29 Nisan 2009 tarihinden itibaren sadece yeni her yöne teklifine abone alımı olacaktır. Eski tekliflere abone alınmayacaktır.
  • Eski teklifteki müşterilerimiz bu tekliflerinden faydalanmaya devam edebilirler.
  • Faturalı Hat BizBize Kamu tarifesinde konuşmalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ayda 35 TL karşılığı her yöne 1200 dakika teklifi ile ilgili olarak;

  • Bu tekliften, 45 günden daha fazla süredir Turkcell'li olan müşterilerimizden başvuran ilk 50.000i faydalanabilir. Yeni abone, numarasını taşıyanlar ve Hazır Karttan faturalı hatta geçen müşteriler için bir sınır bulunmamaktadır.
  • Teklif 1 Ocak 2011'e kadar geçerlidir.
  • Verilen 1200 dakika, yurtiçi her yöne yapılan konuşmaları içerir.
  • Turkcell, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığını belirlemesi durumunda tespit ettiği hatları kapama hakkını saklı tutar.
  • Eski kamu tekliflerinden faydalananlar bu teklife geçtiklerinde mevcutta kullandıkları kampanyalar iptal olur.

Eski Kamu teklifleri ile ilgili olarak;

  • İlk 3 ay bedava kampanyasından faydalananlar, 3 ayın bitiminde mevcut teklifin fiyatları üzerinden konuşmaya devam ederler.
  • Mevcutta 1200 dakika kamu içi konuşan abonelerimizin diğer yönleri arama fiyatı KDVdahil 20 Kr/dak.dır.
  • BizBize Kamu tarifesine Mayıs 2006 tarihinden önce geçmiş olan faturalı hat sahibi BizBize Kamu aboneleri, BizBize Kamu'dan mevcut şartları ile yararlanmaya devam edeceklerdir. Mayıs 2006 ve 26 Kasım 2008 arasındaki tekliften yararlanan aboneler de mevcut tekliflerinden yararlanmaya devam edebilirler. Bu teklifin detay ücretlendirmesi için tıklayın.
  • KDV dahil aylık 12 TL ile 200 dakika ve 200 sms hediye teklifinden faydalanalar için, hediye kısa mesajlar, Turkcell numaralarına gönderilen mesajlar için 30 Haziran 2009 tarihine kadar geçerlidir.
SIK SORULANLAR

Kimleri referans olarak gösterebilirim?

İstediğiniz 5 Turkcell'li yakınınızı referans olarak BizBize Kamu tarifesine alabilir, onlarla da çok avantajlı konuşabilirsiniz. Referans olarak gösterdiğiniz kişiler Turkcell'li faturalı hat ya da Hazır kart kullananlar olabilir.


Eski Kamu teklifinden - 12 TL karşılığı Kamulularla 1200 dakika - yararlanmaktayım. Bu teklifle birlikte 3 ay bedava kampanyam var. Bu kampanya bitince ne olacak?

3 ay kampanyasına katılan ve ilk 3 ay kampanya avantajlarından faydalananlar, bu süre bittikten sonra mevcut tekliflerinden ? ayda KDV dahil 12 TL?ye Kamulularla 1200 dakika, diğer yönlere dakikası KDV dahil 20 Kr - faydalanmaya devam edecekler.


Tarifeye başvurumu yaptıktan hemen sonra 1200 dakika hakkımı kullanmaya başlayabilir miyim?

Başvuru yaptıktan sonra, ilk fatura kesim tarihinde BizBize Kamu tarifesine geçmiş sayılacaksınız. 1200 dakika hakkınızı bu tarihten sonra kullanabilirsiniz.


Benim iki hattım var, ikisiyle de başvurabilir miyim?

Tek hattınızla asıl abone olarak kaydolabilir, diğer hattınızla referans olarak tarifeden faydalanabilirsiniz.


Ben kamuda stajyer/geçici olarak çalışıyorum, faydalanabilir miyim?

Hayır kamuda stajer veya geçici olarak çalışanlar tarifeden asıl abone olarak faydalanmazlar, referans abone olarak faydalanabilirler.


Tarifeye davet ettiğim yakınlarım da aylık ücret ödeyecekler mi?

Evet. Tarifeye davet ettiğiniz yakınlarınız da sizin gibi bir BizBize Kamu'lu olur. Eğer hatları faturalı ise 35 TL aylık ücret karşılığı herkesle 1200 dakika konuşurlar. Kontörlü hatları varsa aylık katılım bedeli ödemezler.


BizBize Kamu avantajları yurtdışında ve uluslararası görüşmelerde geçerli midir?

Hayır. BizBize Kamu avantajları yalnızca yurtiçi görüşmeleri kapsar. Yurtdışından yapılan veya uluslararası görüşmelerde geçerli değildir. Bu konuşmalar, Turkcell'in diğer tarifelerinde olduğu gibi ücretlendirilir.


BizBize Kamuya geçtim, yakınlarımı nasıl BizBize Kamu'lu yapabilirim?

BizBize Kamu tarifesine geçtikten sonra, Turkcell İletişim Merkezleri'ne gittiğinizde, BizBize Kamu'ya dahil etmek istediğiniz yakınlarınızı bildirebilirsiniz. Veya tarifeye geçtikten sonra istediğiniz zaman 444 0 532'yi arayarak, dahil etmek istediğiniz yakınlarınızı bildirebilirsiniz. BizBize Kamu tarifesine davet edilen Turkcell abonelerine, referans gösterildiklerini bildiren bir kısa mesaj gelir. Bu mesaj sonrasında davet edilen aboneler, 5 gün içerisinde herhangi bir belge gerekmeden Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvurarak veya 444 0 532'yi arayarak ya da kısa mesaj ile KAMU yazıp 2222'ye göndererek başvuru yapabilirler. Kurumsal aboneler ise, BizBize Kamu davetiye onayını, şirket yetkilisi gerekli evraklarla Turkcell İletişim Merkezleri'ne geldiğinde verebilir. Ayrıca, kurumsal aboneler de üç yakınlarını referans gösterebilirler.


BizBize Kamu tarifemi iptal ettirip başka bir tarifeye geçtiğimde, tarife değişikliği hemen gerçekleşecek mi?

Tarife değişikliğiniz, başvuru tarihinizden sonraki ilk fatura kesiminden itibaren geçerlilik kazanır.


Tarifeye geçmek için hattın sahibi mi olmak gerekir?

Evet. BizBize Kamu tarifesine geçmek için hattın sahibi olmalısınız.


BizBize Kamu avantajları KKTC'den veya KKTC'ye yapılan aramalar için de geçerli mi? veya yurtdışındakileri aramada geçerli mi?

Hayır. BizBize Kamu avantajları, yalnızca yurt içi görüşmelerde geçerlidir.


Eski teklifler ne olacak ?

(200 ve 600 dakika seçenekleri)

Bu tekliflere yeni katılım 26.11.2008 tarihi itibari ile durdurulmuştur. Eski teklifi kullananlar bu tekliflerden faydalanmaya devam edebileceklerdir.

12 TL 1200 dakika teklifi

Bu teklife yeni katılım 29.04.2009 tarihi itibari ile durdurulmuştur. Bu teklifi kullananlar bu tekliften faydalanmaya devam edebileceklerdir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum