14 Mayıs 2009

Turnuva Şampiyonu Yol-İşsen...

Kızıltepe Eğitimsen tarafından düzenlenen 6.Halı saha futbol turnuvasında bu kez Yol-iş Sen İlköğretim Okulu şampiyon oldu.
http://www.mardinajans.com/resim/haliM.JPG
Sadece öğretmenlerin oynayabileceği turnuvaya 40 okul katıldı ve turnuva yaklaşık olarak bir ay sürdü. Birbirinden güzel karşılaşmalara sahne olan 6.Halı Saha Futbol Turnuvasının final maçı Yol-İşsen İlköğretim Okulu ile geçen senenin şampiyonu olan Dikmen İlköğretim Okulu arasında oynandı. Karşılaşmayı Mardin Bölgesi’nde profesyonel futbol hakemi olan Aziz Aktaş yönetti. Aktaş, her iki takımın oyuncuları ile futbol severlerini bir süre önce Mazıdağı’nın Bilge Köyü’ndeki katliamda yaşamlarını kaybedenlerin anısına bir dakikalık saygı duruşuna davet etti.

Karşılaşmayı Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, Dikmen Belediye Başkanı Selahattin Ertaş, Milli Eğitim Müdürü Sıraç Atan ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda futbolsever izledi. Final maçının başlama vuruşunu Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk yaptı.

Karşılaşma her iki takımın oyuncularının ortaya koyduğu spor centilmenliği havasında oynanırken ilk yarıda taraflar karşılıklı ikişer gol atarak birbirlerine üstünlük sağlayamadı. İkinci yarıda da taraflar birer gol atarken karşılaşma 3-3 sona erdi. Daha sonra şampiyonu belirlemek üzere penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonunda Yol-İşsen takımı rakibine 10-9 üstünlük sağlayarak şampiyon oldu. Şampiyon takıma kupayı Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk ile Dikmen Belediye Başkanı Selahattin Ertaş birlikte verdi. Daha sonra dereceye giren takımlara ikincilik ve üçüncülük kupası ile turnuvada katkı yapan diğer takım ve şahsiyetlere plaket ve teşekkür sertifikaları verildi.

Faraç ÇOBANOĞLU
www.mardinajans.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum