11 Haziran 2009

Ankara’da Mardin Life Rüzgârı

Ankara’ya giden Mardinlife yayın kurulu üyesi ve yazarı Murat Bağış, Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ve Halit Demir’le beraber Meclis Başkanı Köksal Toptan ile eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’i makamında ziyaret etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifemlife.jpg
Bir eğitim gezisi kapsamında Ankara’ya giden Mardinlife yayın kurulu üyesi ve yazarı Murat Bağış, Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ve Halit Demir’le beraber Meclis Başkanı Köksal Toptan ile eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’i makamında ziyaret etti.

Bir eğitim gezisi kapsamında Ankara’ya giden yayın kurulu üyemiz ve yazarımız Murat Bağış, ilk olarak Mardin Milletvekilleri Halit Demir ve Gönül Bekin Şahkulubey’i ziyaret etti. Milletvekilleri tarafından ilgiyle karşılanıp ağırlanan Bağış, Milletvekilleriyle beraber Meclis Başkanı Köksal Toptan ve Milli eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’i makamında ziyaret etti.

Murat Bağış, Köksal Toptan ve Hüseyin Çelik’e dergimizin son sayısını, Mardin Life yayını olan Mehmet Bedi Demir’e ait “Ve Kızıltepe” kitabını ve Mardin Life kent rehberini hediye etti.

Gündemde Mardin Life dergisi vardı…

Görüşmeler boyunca gündemde Mardin Life dergisi vardı. Mardin Life dergisi görselliği, içeriği, baskı kalitesi ve tasarımıyla gören herkesini beğenisini kazandı. Ankara’da adeta Mardin Life dergisi rüzgârı esti.

Milletvekillerimiz Halit Demir ve Gönül Bekin Şahkulubey ile beraber ziyaretlerini gerçekleştiren Murat Bağış’ın ilk durağı Meclis Başkanı Köksal Toptan oldu. Meclis Başkanı Toptan, Milletvekilleri Halit Demir, Gönül Bekin Şahkulubey ve yazarımız Murat Bağış’ı oldukça samimi bir ortamda karşılayıp bu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Toptan: İlk fırsatta Mardin’e geleceğim…

Mardin’in kendisi için çok farklı bir yeri ve anlamı olduğunu ifade eden Meclis Başkanı Köksal Toptan, ilk fırsatta Mardin’e gelmeyi arzu ettiğini söyledi.

Kültürel yapısı, zengin kimliği ve hoşgörü iklimiyle Mardin’in farklı bir yeri olduğunu kaydeden Meclis Başkanı Köksal Toptan, Mardin Life dergisini ilgiyle okuduğunu ve beğendiğini belirterek Mardin Life dergisinin, Mardin’in bütün zenginliklerini, farklılıklarını ve çeşitliliklerini içinde barındırdığı görülüyor.

“Mardin Life Dergisi” Mardin’e ayna olmuş…

Mardin Life dergisini Ve Kızıltepe kitabını ve Mardin Life kent rehberini inceleyen Toptan, son yılların güzide kenti Mardin’de böylesine kaliteli ve Mardin’e gerçek anlamda ayna tutan yayın ve eserler yayınladığı için Murat Bağış’ın şahsında bütün Mardin Life ekibini tebrik eden Toptan bu çalışmaların devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Toptan görüşmenin ardından misafirlerini kapıda uğurladı.

Mardin Life, Milli Eğitim Bakanından tam not aldı…

Meclis Başkanı Köksal Toptan ziyaretinin ardından Eski milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in makamına geçen Milletvekilleri Halit Demir, Gönül Bekin Şahkulubey ve yazarımız Murat Bağış, burada da oldukça samimi bir şekilde karşılandılar. Türkiye’nin en çok konuşulan bakanlarından olan Hüseyin Çelik’in esprilerinin damga vurduğu görüşmenin gündeminde yine Mardin ve Mardin Life dergisi vardı.

Kendisine hediye edilen Mardin Life dergisi “Ve Kızıltepe” kitabı ve Mardin Life kent rehberini inceleyen Çelik yazarımız Bağış’ı tebrik ederek başarılar diledi.

Farklı illerin Milletvekilleri Mardin Life’ye hayran kaldı…

Yayın Kurulu üyemiz ve yazarımız Murat Bağış tarafından dergi armağan edilen farklı illerin milletvekilleri de derginin kalitesi ve içeriği karşısında şaşkınlıklarını beğenilerini gizleyemediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum