3 Haziran 2009

Antalya'ya 1 TL'ye seyahat

http://medya.zaman.com.tr/2009/06/03/kamilkoc.jpg
Kamil Koç Otobüsleri AŞ'nin, 5 büyük şehirden Antalya'ya yapılan karşılıklı seferlerde, belli sayıda bileti, 3 - 15 Haziran tarihleri arasında 1 TL'ye satacağı bildirildi.

Kamil Koç Otobüsleri AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Eskişehir kalkışlı Antalya ve Antalya'dan bu noktalara varışlı seferlerde belli sayıda koltuğun, 3-15 Haziran tarihleri arasında 1 TL'ye satılacağı belirtildi.

Kampanyanın, ''Rahat Hat'' olarak adlandırılan VIP araçlar da dahil olmak üzere, Antalya varışlı tüm seferlerde geçerli olacağı kaydedilen açıklamada, ''Yaz aylarında özellikle Türkiye'nin tatil başkenti Antalya yönüne yaşanan büyük yoğunlukta göz önüne alındığında kampanyadan on binlerce kişinin yararlanacağı hesaplanmaktadır'' denildi.
www.zaman.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum