12 Haziran 2009

Bilge Köyünde Hayatını Kaybeden İmamın Ailesine Ziyaret

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/kaz%C4%B1m%20imam.jpg
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Genel Başkanı Ahmet Yıldız, Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyünde meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden İmam Kazım Ozan'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunarak 15 bin TL'lik çek teslim etti.
Genç yaşta hayatını kaybeden İmam Kazım Ozan'ın Beypazarı'nda yaşayan ailesine başsağlığı dileyen Gündoğdu, İmam Kazım Ozan'ın örnek bir insan olduğunu ifade ederek, "İmam Kazım Ozan, İslam'ın sevgi ve barış dini olduğunu anlatmak için memleketinden, ailesinden uzakta, görevi başında hayatını kaybetmiştir. Genç imamımız yaptığı hizmetlerle hepimize örnek oldu. İmamımız her zaman halk ile iç içe olmuştur. Geride kalan Kazım'lar imamımızın çalışmalarını kaldığı yerden devam ettireceklerdir" dedi.
Memur-Sen olarak özel bir sigorta şirketiyle anlaşarak tüm üyelere ferdi kaza sigortası yaptırdıklarını belirten Gündoğdu, bu kapsamda, şehidimizin ailesine 15 bin TL'lik ödeme yaptıklarını söyledi. Gündoğdu, çeki baba İzzet Ozan'a takdim etti.
Genç imamın büyük bir hizmet aşkıyla bölgede hizmet verdiğini kaydeden Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız ise, "Kendini din hizmetlerine veren Ozan'ın görev yaptığı yerde köylünün dilini öğrenerek onlara Kur'an-ı Kerim öğretti. Dinimizi anlattı. Gencecik bir oğlumuzu kaybetmemiz bütün camiayı yasa boğdu. Her zaman şehidimizin ailesinin yanında olacağız. Kazım Ozan'ın kardeşlerinin eğitimine de katkı sağlayacağız" diye konuştu.
Baba İzzet Ozan sendika görevlilerine teşekkür etti. Ziyaret sonrası Gündoğdu, Yıldız ve sendika yetkilileri, Kazım Ozan'ın Beypazarı Şehitliği'ndeki mezarını ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum