26 Haziran 2009

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı…

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/koor.gif
2009 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı İl Özel İdaresi toplantı salonunda Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer başkanlığında yapıldı.

İlçe Kaymakamları, Bölge Müdürleri, Belediye Başkanları, İl Müdürlerin katıldığı ve 2009 yılı yatırımlarının genel değerlendirmesinin yapıldığı il Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer “ Yaşanan ekonomik buhran sonrasında ekonomik dengelerin tesis edilerek sürdürülebilir bir büyüme ortamının temin edilmesi için kamu kesiminde mali disiplin sağlanması ve kamu harcamalarında etkinliğin ve verimliliğin arttırılması zorunluluk haline gelmiştir. bu nedenle, 2009 yılı bütçesinde kamu kesimine tahsis edilen kaynakların kamu kuruluşlarınca etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasına özen gösterilmelidir.”dedi.

İlçe Kaymakamların, Bölge ve İl Müdürlüklerin ve Belediye Başkanlıkların 2009 yılı içinde yapılan çalışmaların ve çalışma programı dahilinde yapılacak işlerin değerlendirildiği ve tartışıldığı 2009 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısında il genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Yardımcısı Süzer; “8 sektörde toplam 325 adet projemiz mevcuttur. Toplam projelerin bedelleri 5 milyar 26 milyon 42 bin 895 TL‘dır. Bu projelere 2009 yılı içinde toplam 341 milyon 787 bin 204 TL ödenek ayrılmıştır. 2009 yılı haziran ayı itibariyle ilimizdeki projelere 22 milyon 658 bin 207 TL harcanarak % 7’ lik nakdi gerçekleşme sağlanmıştır.”dedi.

İl Koordinasyonu Kurulu 2009 yılı ikinci dönem toplantısı, il genelinde yapılan ve yapılacak işlerin değerlendirilmesi yapıldıktan sonra sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum