11 Haziran 2009

Kasgiad Türk'ü ziyaret etti.

Kızıltepe aktif sanayici ve genç iş adamları Derneği (KASGİAD)Belediye başkanını ziyaret etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifekrbel.jpg
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Kızıltepe aktif sanayici ve genç iş adamları derneği (Kasgiad)başkanı ve yöneticileri Kızıltepe belediye başkanı Ferhan Türk’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında ilçenin sorunları ve çözüm yolları konuları ele alındı. Ayrıca dernek sekreteri Mustafa güler dernek hakkında belediye başkanını bilgilendirdi.

Kızıltepe belediye başkanını Dernek başkanı Mehmet Sait Sezer, Başkan yardımcısı Siraç Dağtekin, dernek basın sözcüsü Ömer Ceylan ve dernek sekreteri Mustafa Güler ziyaret etti.

Kızıltepe belediye başkanı Ferhan Türk” Kızıltepe ilçemizin bu tür projelere ihtiyacı vardır. İleride ilçemiz için iyi olacaktır. İlçemizin gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. İlçemiz 5 yıl içinde kent olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Dernek başkanı Mehmet Sait Sezer “ Kızıltepe de kurulan ilk iş adamları derneği olarak ilçemize elimizden geldiği kadarıyla projelerimizle destek vereceğiz. İlçemizin kalkınması için el ele vererek güzel bir kent oluşmasına katkı sağlayacağız.” Dedi.

Dernek başkan yardımcı Siraç Dağtekin “ yapmış olduğumuz istihdama yönelik ve su tasarrufu konulu projelerle ilçemizdeki halkımızı bilgilendirme toplantılarıyla duyarlı hale getireceğiz. Öte yandan ilçemiz Türkiye genelinde 41 ilden daha büyük olup 200 bin nüfusa sahiptir gelecekte çocuklarımıza daha nezih bir şehir bırakmak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.” dedi.
Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum