22 Haziran 2009

KPSS'ye gireceklere, '2009' müjdesi...

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/862720090427025104524.jpg
Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'dan memur adaylarını çifte müjde. Kamu kurumlarının ihityacından dolayı hem yeni memur alınacak hem de KPSS erkene alındı.

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, KPSS'nin 2010'da yapılacak olmasına rağmen kamu kurumlarının ihtiyaçları nedeniyle bu yılın sonunda da sınav yapılacağını açıkladı.

KPSS'nin iki yılda bir yapıldığına dikkat çeken Yazıcı, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının uzman, mühendis veya müfettiş gibi kadrolara nitelikli eleman bulamadıklarını söyledi. Yazıcı, "Geçen yıllarda yapılan sınavlarda yeterli puana sahip eleman olmadığı için alım yapamıyorlar. Bu nedenle bu yıl da sınav yapılabilir" dedi.

2008'de yapılan sınavda başarılı olanların önümüzdeki ay ilan edileceğini belirten Yazıcı, "Kamudan talepleri alıyoruz. Muhtemelen 4 bin civarında yeni memur alımı yapacağız. Bu alımların hangi kurumlara yapılacağı önümüzdeki ay açıklanacak" diye konuştu.
www.haber7.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum