3 Haziran 2009

Mardin'de Bisiklet yarışı

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/bisiklet.jpg
Mardin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen bisiklet yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Bisiklet yarışması için hükümet konağı karayolları parkı önünden start verildi. 4 kilometrelik bisiklet turuna 12-15 yaş arası çeşitli okullardan 400 öğrenci katıldı.

Emniyet Müdürü Serdar Meriç, bu yıl ikincisi düzenlenen bisiklet yarışmasının gençleri birbirleri ile kaynaştırdığını belirterek, bu tür etkinleri yarışma değil bir festival görünümü kazandığını söyledi.

Yarışmada kimin kazandığının önemli olmadığını ifade eden Meriç, "Önemli olan gençler arasında dayanışma ve kardeşlik bağlarının kurulmasıdır. Hükümet Konağı önünde başlatılan ve Devlet Hastanesi'ne kadar devam bisiklet turu büyük bir heyacanla sona erdi. 4 kilometrelik bisiklet yarışına katılan gençler arasında yapılan çekiliş sonunda bir kişiye televizyon, iki kişiye elektronik İngilizce-Türkçe sözlük ve on kişiye MP3 çalar verildi. Gençlerimizin bir araya gelerek kaynaşmasını ve dayanışma içine girmelerini istiyoruz. Toplum destekli polislik faaliyetleri kapsamında arkadaşlarımız mahalle ve köylerde vatandaşlarımızla bir araya gelerek çeşitli etkinlikler yaptı. İlçelerden öğrenci gruplarının, kentin tarihi mekanlarını gezmelerini ve polisle kaynaşmalarını sağladık. Şimdi de 12-15 yaş gurubundan oluşan 400 dolayında gencimizi bisiklet sürüşünde bir araya getirdik." dedi.
www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum