11 Haziran 2009

Mardin’e 300 yataklı yeni bir hastane müjdesi

AK Parti Mardin Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Gönül Bekin Şahkulubey, Mardin’e 300 yataklı yeni bir hastane yapılacağı müjdesini verdi.
http://www.70haber.com/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/834_has-02.jpg
2009 yılı yatırım programına alınan yeni hastanenin yapımına en kısa sürede başlanacak. İleriye yönelik genişleme sahası da düşünülerek yapılacak hastane 50 dönüm arazi üzerine kuruluyor. Milletvekilimiz Gönül Bekin Şahkulubey Mardin`deki sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve profesyonel bir şekilde sunulabilmesi için 300 yataklı modern hastanenin Mevcut Devlet hastanesinin yakınında ki bölgeye yapılacağını belirtti.

Hastanenin kısa sürede tamamlanmasının planlandığını söyleyen Mardin Milletvekili Bekin Şahkulubey, İlimizdeki sağlık sorunlarına tek tek çözüm aradıklarını anlattı.
Mardin’e ait her sorunla ilgilendiklerini kaydeden Milletvekili Bekin Şahkulubey teknik cihazlar bakımından da eksiklikleri giderme çabası içinde olduklarının altını çizdi. Milletvekilimiz açıklamasında “Personel eksikliğinin giderilmesi için kadroları tek tek takip ediyoruz. İhtiyaç duyulan branşlarda kadro açılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Cihaz eksikliklerimizi belirttik. Bunlardan bazılarını Bakanlık desteği olmadan alma imkanımız yok. Her konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Sağlık Bakanımız ve Bakanlığın çok değerli bürokratlarına teşekkürü bir borç biliyorum. Yıllardır ilimizde yapılması düşünülen bazı projeler hayalden öteye gidemezken, 2002 yılından bu yana yapılan çalışmalar gösterdi ki artık hayal değil, gerçek var. İlçelerimizde de yeni hastane çalışmaları var. İleriki günlerde bunlarında müjdesini vermeyi ümit ediyorum. Örneğin Nusaybin için hastane çalışmalarımız var. İnşallah kısa sürede çözüme ulaşırız. İlimizin üniversiteye kavuşması, bütün ulaşım yollarımızın duble yollarla örülmesi, toplu konutlar, eğitim alanındaki büyük yatırımlar bunların başında gelmektedir. 5 yıllık Gap Acil Eylem Planı bölgemizin kaderini değiştirecek. İstihdam açısından, refah düzeyi açısından önemli katkıları olacak.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum