9 Haziran 2009

Marev, Dayanışma Gecesine Hazırlanıyor

Gaziantep'te Faaliyet Gösteren Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (Marev), 12 Haziran Cuma Günü Dayanışma Gecesi Düzenleyecek. Vakıf Yetkilileri, Dayanışma Gecesi Kapsamında Şarkıcı Berdan Mardini'nin de Konser Vereceğini Duyurdu.
http://www.haberler.com/haber-resimleri/218/marev-dayanisma-gecesine-hazirlaniyor-1688218_o.jpg
Gaziantep'te faaliyet gösteren Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV), 12 Haziran Cuma günü dayanışma gecesi düzenleyecek. Vakıf yetkilileri, dayanışma gecesi kapsamında şarkıcı Berdan Mardini'nin de konser vereceğini duyurdu.
MAREV Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demirci, yaptığı açıklamada, amaçlarının Türkiye'nin her yerindeki Mardinlileri bir araya getirerek tanıştırmak olduğunu söyledi.

Demirci, en önemli amaçlarından birinin burs verdikleri üniversite öğrencilerinin sayısını arttırmak olduğunu kaydetti.

Eğitimsizliğin herkesin ortak sorunu olduğunu vurgulayan Demirci, "Eğitim kurumlarımız gibi geleceğe hazırlanan gençlerimizin de desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. 12 Haziran Cuma akşamı Dedeman Otel'de düzenlenecek gecemize Mardinli sanatçımız Berdan Mardini de katılacak. Diğer taraftan Mardin'den gelecek ve Mardin kültürünü yansıtan çeşitli sürpriz grup ve sanatçılarımızda olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir gece yaşayarak, Mardin kültürünü en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız." diye konuştu.

Gaziantep'te görev yaparken MAREV'in kuruluşunda büyük destekler veren İstanbul Valisi Muammer Güler'in geceye onur konuğu olarak davet edildiğini belirten Demirci, "İstanbul Valisi Muammer Güler de bilindiği gibi Mardinlidir. Güler'i geceye onur konuğu olarak davet ettik. Maliye Bakanı'mız Mehmet Şimşek de gecemizin onur konukları arasında yerini alacak. Mardin Valisi Hasan Duruer, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ve ilçe belediye başkanlarımız yanında siyasilerimiz ve Mardin'e hizmet etmiş insanlar gecemize davet edildi. Umuyorum ki hepsi gelerek bizleri onurlandıracaklardır." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum