4 Haziran 2009

Numan Kurtulmuş Mardin'e geliyor

SP Mardin il Başkanı Mehmet Timurağaoğlu, son günlerin gündem konusu olan Mayın Temizleme ihaleleriyle ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. Timurağaoğlu, Konuyla ilgili pazar günü bir miting düzenleyeceklerini de açıkladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifesp.jpg
Saadet Partisi (SP) Mardin İl Başkanı Mehmet Timurağaoğlu son gülerde spekülasyonlara neden olan Mayınların Temizlenmesi ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. 7 Haziran Pazar Günü Saat 17: 00'da Mardin Cumhuriyet Meydanında bir miting düzenleyeceklerini de belirten Mehmet Timurağaoğlu, Mitinge SP Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kutulmuş'un da Mitingde halka hitap edeceğini dile getiridi. Bütün Mardinlileri yapılacak mitinge davet eden Timurağaoğlu'nun konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Biz mayınların temizlenmesine karşı değiliz. Zaten onların konulmaları yanlıştı. Yöre halkı olarak hepimizin akrabalarının yarısı suriyede kalmıştır. Benim iki amcam suriye’de buna örnektir. Devlet ücret mukabilinde mayınları temizlesin hiçbir sakıncası yoktur.Saadet partisi il başkanlığı olarak tesbit ve önerilerimizi tüm halkımızla paylaşmak istedik:
1-Silahlı kuvvetler temizlesin.
Şayet yapamıyorum diyorsa,
2-Hükümet de ücretini ödeyemiyorum demekten vaz geçsin.
3-Ücret karşılığından şirketler temizlesin.
( Örnek: Nusaybin de açılacak yeni sınır kapısının yerini Alman firması mayınlardan temizleyerek o bölgeyi valiliğe teslim etti.)
Sayın başbakan buraları kimseye peşkeş çekmediklerini söylüyor;
Eğer hilekarlık yoksa ücret mükabilinde versin. Yok eğer 49 yıllığına işletmesini verecekse yöre halkına hakarettir ve bu bir züldür. Bunu asla kabul etmeyiz.
Israrla 49 yıllığına kiraya verecekse bu tehlikenin çıban başıdır.
Sayın başbakanım bu vebalin altından kalkamazsınız.
Yöre halkı olarak lütfen evime yabancıları almayın diyoruz.
Meclisteki vekillerden ricamız bu sinsi oyunu bozmalarıdır. Yoksa
Bu kara lekeyi ömür boyu taşıyamazsınız der saygılarımı sunarım."
Kadir ÜRÜNDÜ
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/632_numan.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum