5 Haziran 2009

Nusaybinli Ethem Şahin, Milli Takım Diyarbakır Bölge Karmasına Seçildi

Birçok futbol kulübüne sporcu gönderme başarısını gösteren Nusaybin Fenerbahçe Futbol Okulu, Milli Takıma da futbolcu göndermenin sevincini yaşıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Diyarbakır şubesi tarafından U 14 Türkiye Milli Futbol takımı için yapılan seçmelerde, Nusaybinli Ethem Şahin, Milli Takım Diyarbakır bölge karmasına seçildi.
Mardin'de Milli Takım seçmelerine katıldıklarını belirten Antrenör İdris Oğuz, Ethem Şahin'in Diyarbakır seçmelerine gönderildiğini belirterek, burada yapılan seçmelerde de öğrencilerinin Diyarbakır karmasına seçildiğini bildirdi.

Milli Takıma seçildiği için büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ethem Şahin, Mardin'i en güzel şekilde temsil edeceğini aktardı.

Fenerbahçe Futbol Okulunun 5 yıldır Nusaybin'de hizmet verdiğini belirten okul kurucusu Şahin Mertoğlu da, öğrencilerinin U 14 Milli Takım Diyarbakır karmasına seçilmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum