27 Haziran 2009

Ömerli İlçesi İzmir'in Bayraklı İlçesi ile kardeş oluyor

Bayraklı'nın ilk kardeş ilçesi olması planlanan Mardin'in Ömerli ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret etti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeomerli12.jpg
Mardin'in Ömerli ilçesiyle kardeş ilçe olma konusunu Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe belediye başkanları toplantısı için gittikleri Antalya'da Başkan Altındağ ile konuştuklarını belirten Karabağ, bu konuyu 1 Temmuz 2009'da yapılacak olan meclis toplantısına getireceklerini söyledi. Tarihi değerlerinin ön plana çıktığı iki ilçenin bu buluşmasının önemli işbirlikleri doğuracağını belirten Karabağ; Ömerli ile Bayraklı'nın gelecekte karşılıklı kültür faaliyetleri yapacağını, her iki ilçenin de birbirinden öğreneceği çok şey olduğunu belirtti. Eylül ayının sonunda Ömerli'ye iadei ziyarette bulunacaklarını ifade eden Karabağ, Ömerli ile her anlamda ilişkilerini sürdüreceklerini ifade etti. Yerel seçimlerde Mardin'in Ömerli ilçesini alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin güneydoğuda önemli bir mevzi edindiğini anlatan Karabağ, CHP'nin Ömerli'den başlayan bir yolculuğuna çıkacağını sözlerine ekledi.
Bayraklı ile kardeş ilçe olmaları halinde iki belediyenin karşılıklı kültür alışverişi içerisinde olacağını belirten Altındağ, bunun yanı sıra siyasette başarılı bir çizgi izleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyledi. Kardeş ilçe olma konusunda Başkan Karabağ'dan oldukça yakın bir ilgi gördüklerini ifade eden Altındağ, "Umarım karşılıklı ilişkimiz sonsuza kadar devam eder. Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ'a teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.
Yapılan ikili görüşmeden sonra Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ belediye içinde kısa bir gezinti yaptı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum