14 Haziran 2009

ÖSS Heyecanı Ailece Yaşanıyor

ÖSS sınavının yapılacağı il merkezlerinden biri olan Mardin’de öğrencilerin sınav heyecanına aileler de ortak oluyor.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlife%C3%B6ssa.jpg
ÖSS sınavının yapılacağı il merkezlerinden biri olan Mardin’de öğrencilerin sınav heyecanına aileler de ortak oluyor.

Üniversitede okumak isteyen 1 milyon 349 bin 782 adayın katılacağı ÖSS yarın yapılacak. ÖSS, Türkiye'de tüm il merkezleri ile bazı ilçe merkezlerinde gerçekleştirilecek. Sınav, saat 09.30'da başlayacak, tek oturumda uygulanacak ve 195 dakika sürecek. Sınavın yapılacağı il merkezlerinden biri de Mardin olacak.

ÖSS sınavının yapılacağı Mardin’de gençlerin ÖSS heyecanına aileler de eşlik ediyor. Sınava girecekleri yerleri görmek üzere sınav öncesi sınavın yapılacağı okullara akın eden öğrencilere aile ve yakınları da eşlik ediyor.

Sınavın yapılacağı okullardan biri olan Mardin TOKİ İlköğretim Okulu da yaşanan bu heyecana sahne oluyor.

Bağış: Aileler de öğrenciler kadar heyecanlı…

Günler öncesinden öğrencilerin sınava girecekleri salonları görmek üzere okula gelmeye başladıklarını belirten Mardin TOKİ İlköğretim Okulu Müdürü Murat Bağış, öğrencilerin büyük bir kısmının yanlarında ailelerinin de olduğunu gözlemlediğini söyledi. Bağış sözlerini şöyle sürdürdü.

Eğitim öğretim sürecinin bir dönüm noktası olarak sayılabilen ÖSS sınavının yaklaşmasıyla başlayan heyecan fırtınası zirveye çıkmış durumda. Günlerdir okulumuzda bu heyecanı öğrencilerde görebiliyorum. Sınav yerlerini görmeye gelen öğrencilerin bu tatlı heyecanına öğrenci aileleri de ortak oluyorlar. Birçok öğrenci okula anne, baba, kardeş ve diğer yakınlarıyla geliyor.

Öğrenciler uğurlu eşyalarıyla okula geliyorlar…

Öğrencilerin sınav yeri ziyaretleri esnasında yanlarında kendilerine uğur ve başarı getireceğine inandıkları farklı eşyaları da getirdiklerini ifade eden Bağış, bütün öğrencilere başarılar dilediğini söyleyerek sözlerini bitirdi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum