14 Haziran 2009

ÖSS Maratonu Başladı

81 il merkezi ve bazı ilçe merkezleriyle beraber Mardin’de de ÖSS maratonu başladı. Sınavınla birlikte ailelerin sabırsız bekleyişi de başladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlife%C3%B6sse.jpg
81 il merkezi ve bazı ilçe merkezleriyle beraber Mardin’de de ÖSS maratonu başladı. Sınavınla birlikte ailelerin sabırsız bekleyişi de başladı.

Üniversitede okumak isteyen 1 milyon 349 bin 782 adayın katılacağı ÖSS sınavına start verildi.

ÖSS, Türkiye'de tüm il merkezleri ile bazı ilçe merkezlerinde gerçekleştiriliyor. Sınav, saat 09.30'da başladı. Tek oturumda uygulanacak sınav 195 dakika sürecek. Sınav, Mardin’de ki bir çok okulda da öğrenci ve ailelerin heyecanı içinde başladı

Ailelerin sabırsız bekleyişi başladı…

ÖSS sınavının yapılacağı Mardin’de gençlerin ÖSS heyecanına aileler de ortak oluyor. Yakınlarını yalnız bırakmak istemeyen ailelerin okul bahçelerindeki sabırsız bekleyişi başladı.

Sınavın yapıldığı okullardan biri olan Mardin TOKİ İlköğretim Okulu da yaşanan bu heyecana ve ailelerin sabırsız bekleyişine sahne oluyor.

Mardin örnek il olmalı…

Sınavın güvenli bir şekilde yapılması için her türlü önlemi okul idareleriyle beraber aldıklarını ifade eden ÖSYM Sınav Temsilcisi Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Atilla Koca, Mardin’de sorunsuz bir sınav yapıp neticelendirmeyi arzu ettiklerini belirtti. Koca, bu sınav sonucunda Mardin’in örnek bir il olmasını istiyorum, diyerek sözlerini bitirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum