16 Haziran 2009

Rojin'e Mardin Belediyesi'nden Tepki

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/2007/03/rojin.jpg
Özel bir televizyon kanalı tarafından düzenlenen "Korolar Çarpışıyor" adlı yarışmada Mardin adına yer alan Rojin'in, "Bizim arkamızda vali ve belediye başkanı yok" açıklamasına Mardin Belediyesi'nden tepki geldi.
Mardin Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, özel bir televizyon kanalı tarafından düzenlenen "Korolar Çarpışıyor" programı için; bilboardlarda vatandaşların destek vermeleri için posterler asıldığı, belediye hoparlörlerinden anonslar yapıldığı ve Belediye'nin resmi internet sayfasında yayınlanan ilanlarla Rojin ve ekibine Mardin halkından destek istendiği belirtildi. Bunların yanı sıra Mardin'e gelen Rojin ve ekibine her türlü imkanın sağlandığı ve kendilerinin hediyelerle uğurlandıkları ifade edildi. Mardin Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Meraler, "Başkanımızın talimatıyla bilboard tasarımını hazırlayıp astırdık. Belediye hoparlörlerinden anons yaptırdık. 'Destek verin' diye belediyenin web sayfasında günlerce ilan yayınlattırdık" dedi.
Rojin'in ekibinde bulunan yarışmacılardan Seda Yersel'in bizzat bu çalışmaların şahidi olduğunu ifade eden Meraler, "Bu çalışmaları yaparken ekip elemanlarından Seda Yersel bizimle birlikteydi. Gösterdiğimiz ilgiyi ona sorsun. Mardin adı bizim için değerlidir. Belediye olarak Mardin yararına olan her türlü girişimi desteklemek boynumuzun borcudur" diye konuştu.
www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum